Oana Roman a ajuns cu fetița la spital: „Medicii mi-au confirmat că e ceva foarte rar”

oana_roman_fiica.jpg

oana roman
Oana Roman și-a dus din nou fetița la spital
Foto: arhivă personală

Oana Roman a ajuns din nou cu fetița la spital. Micuța Isabela a fost și ea afectată de o viroză și, cum fiica fostului premier intră mereu în panică atunci când observă un simptom dubios la fetița ei, a mers imediat la medic. Când a ajuns aici însă, a fost îngrozită.

Isabela, fiica de trei ani a Oanei Roman a contactat o viroză puternică pe care era necesar să o consulte un doctor de specialitate. Aici, Oana Roman a avut marea surpriză că vadă că mai multe persoane sufereau de aceeași afecțiune:

„Umblă o viroză foarte periculoasă și răspândită! Am fost cu Isa la doctor sâmbătă și am revenit azi pentru că febra nu scade. Până la urmă, ea are o amigdalită și o tratăm acasă cu antibiotic! Ce am văzut, însă, la camera de gardă, n-am mai văzut niciodată, iar cei de la spital mi-au confirmat că e ceva foarte rar. Nu vreau să mă gândesc câtă lume e la camera de gardă la spitalele de stat, dacă aici sunt acum în jur de 25 de copii și vin peste o sută într-o tură de 12 ore, iar pentru internări, nu mai este niciun loc! Oare virușii ăștia apar de nicăieri? Sau se joacă cineva cu ei?” a scris Oana Roman pe o rețea de socializare.

Loading...

Citește și

  • Oana Roman și-a dovedit iubirea față de Petre Roman și deși a recunoscut că tatăl ei a greșit în trecut, ea a ajuns la concluzia că nu a fost atât de grav precum spun mulți oameni. Fiica fostului premier primește des mesaje în care este criticată pentru acțiunile tatălui său, iar ea încearcă să-l apere cât de mult poate, explicând faptul că, în timp, istoria va recunoaște faptul că el a produs cel mai puțin rău din tot cel care este în prezent în România.

  • Oana Roman încearcă să-și ascundă lipsurile financiare, dar în același timp să-i ofere fiicei sale orice are nevoie. Vedeta a mărturisit că uneori îi este greu, însă își amintește vorbele mamei sale care op încurajează de fiecare dată.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1