Oana Lis s-a pregătit pentru ce-i mai rău: «Viorel vrea să fie incinerat!»

viorel-lis-oana-lis.jpg

Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral
Foto: Arhivă Click!
Citeste tot despre: 

Oana Lis (40 de ani) s-a împăcat deja cu ideea că soţul ei, Viorel Lis (75 de ani), îşi doreşte să fie incinerat după trecerea în nefiinţă. Discuţiile pe marginea acestui subiect au început în familia Lis atunci când problemele de sănătate ale fostului edil al Capitalei au început să se agraveze.

"Au fost discuţii atunci cînd i-a fost rău, mai precis când a făcut ultimul accident vascular. E normal să ai discuţiile astea şi el a zis că vrea să fie incinerat. Eu am zis că aş prefera să nu. Au mai fost discuţii şi când Sergiu Nicolaescu a fost incinerat, şi acum, recent, legate de Zina Dumitrescu", a declarat Oana Lis, în exclusivitate pentru click.ro.

Oana Lis: "Nu ştiu să fac colivă, acum colivă găseşti la supermarket"

Viorel Lis a suferit până acum trei accidente vasculare cerebrale, iar la ultimul suferit în urmă cu un an a existat riscul de a se transforma într-o legumă. Atunci, fostul edil a ajuns la spital cu pierderi de memorie, leziuni pe creier şi avea momente în care nu-şi mai recunoştea soţia. Medicii i-au găsit mai multe leziuni cerebrale ischemice şi i-au dat tratament pe care să îl urmeze toată viaţa.

oana-lis.jpg

oana lis
Oana Lis a atras din nou atenția cu o rochie aurie și o coafură excentrică
foto: Ștefan Ovidiu

"Nu e dorinţa mea să fie incinerat. Nu vreau să fiu condamnată că aşa am ales eu, e alegerea lui. Lumea s-a grăbit să comenteze că vreau eu să scap să nu-i mai fac pomeni. Nu ştiu să fac colivă, dar acum colivă găseşti şi la supermarket, la cofetărie. Acum ce să facem, mergem să-i căutăm o vază mişto să-i pun cenuşa", ne-a mai spus Oana, făcând haz de necaz. În vârstă de 75 de ani, Viorel Lis a fost primar general al Capitalei acum 20 de ani. Soţia sa, Oana, care a împlinit recent 40 de ani, avea doar 18 ani când l-a cunoscut.

oana-lis1.jpg

Oana Lis
OanaOana Lis, la ziua unui bun prieten, solistul de muzică populară Florin Grigore
foto: Ștefan Ovidiu

Citește și:

VIDEO Viorel Lis s-a dezlănţuit la ziua soţiei: “Când te-am luat, erai o ţărancă!

Viorel Lis, dezvăluiri despre prima noapte de amor cu Oana: "Nu am forțat-o!"

Loading...
 
 

Citește și

  • viorel lis probleme de sanatate spital eveniment monden

    Viorel Lis a trecut, în ultima perioadă, prin moment cât se poate de dificile, el suferind un accident vascular cerebral care aproape că ”i-a pus capac”. Cu toate acestea, din fericire, el și-a revenit, iar acum și-a reluat obiceiurile pe care le avea înainte de a ajunge, de urgență, la spital.

  • viorel lis probleme de sanatate spital eveniment monden

    Starea de sănătate a lui Viorel Lis se deteriorează de la o zi la alta, iar soţia fostului edil este foarte îngrijorată în ceea ce îl priveşte. Oana a povestit că fostul primar nu prea mai poate să vorbească, iar dacă o face, oboseşte repede. Ultimul acccident vascular pe care Viorel Lis l-a suferit în primăvară a lăsat urme adânci , care nu mai pot fi şterse cu nimic.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1