VIDEO Viorel Lis s-a dezlănţuit la ziua soţiei: “Când te-am luat, erai o ţărancă!

oana-lis-aniversare_1.jpg

oana lis
Aşa şi-a aşteptat Oana Lis invitaţii

De la scandal, la bal! Aşa s-au desfăşurat ostilităţile la ziua de naştere a Oanei Lis, care pe 19 martie a împlinit vârsta de 40 de ani. Soţia lui Viorel Lis a dat mare chef la un restaurant tradiţional românesc, din Capitală, unde şi-a invitat toţi prietenii din showbiz. I-au fost aproape soţul Viorel şi bunica de 91 de ani, din Stoeneşti, Olt, iar show-ul a fost garantat.

Până să înceapă petrecerea, nu mult a lipsit ca Oana să se ia la harţă cu Viorel, bărbatul cu care se iubeşte de la 18 ani, dar cu care s-a cununat civil în anul 2009. Fostul edil-şef al Capitalei a făcut niscaiva declaraţii presei, care au scos-o din pepeni pe apriga lui soţie. “Am ales-o pe Oana din trei femei. Umblam cu trei femei când eram primar. Dintre o ziaristă și o indianca am ales o țăranca!”, ne-a declarat fostul primar. Oana s-a simțit lezată şi a luat atitudine. “La început mă trata urât. Nu mă lua cu el la evenimente, umbla şi cu altele. Mi-am zis: «las că îţi arăt eu ţie, că te iau de bărbat» şi aşa a fost”, spune Oana. ”M-a plimbat pe la Paris şi eu tot de la ţară eram. Ziceam ce foie gras, eu vreau gâscă de la bunica, de la ţară”. Duelul declaraţiilor dintre Oana şi Viorel nu s-a oprit aici. ”Dar când ți-am luat televizor, că nu aveai la ce te uita, a fost bine?”, i-a reproşat fostul primar sotiei sale.

Și bunica Oanei a dat din casă. “Nouă nu ne-a spus de Viorel, a fugit cu el. Ne-am trezit, mamă, că i-a dat apartament, mai mare ruşinea”.

Atmosfera s-a detensionat însă pe ringul de dans, când Viorel Lis i-a făcut serenade soţiei, iar ea nu s-a lăsat mai prejos şi i-a cântat “ești pensionarul vieții mele”, o adaptare a celebrului refren „Ești vagabondul vieții mele”. Femeie matură de acum, la împlinirea celor 40 de ani, Oana a primit o mătură, cadou pe care nu a ezitat să-l testeze. Oana a încălecat mătura, spre deliciul invitaților.

oana-lis-mamaie.jpg

oana lis mamaie
Oana Lis şi-a luat la chef şi bunica de 91 de ani
foto: arhivă personală

Cheful s-a încins și mai tare pe ritmuri lăutărești și turcești, iar invitații au dat din buric de mama focului. La ziua Oanei au venit Prințul Paul și prințesa Lia, Bianca Rus, Mihai Mitoșeru, Eugenia Șerban, Gazi Demirel alias Suleyman de România.

De ziua lui Viorel, Oana i-a dat bani de pacanele!

Oana si Viorel Lis sunt născuți amândoi pe 19. El, în februarie, ea, în martie. Luna trecută, când fostul primar a împlinit 75 de ani, Oana i-a dat bani să bage la păcănele. ”În ultimul timp joc mai mult la pariuri sportive. De ziua mea mi-a dat 2 milioane (200 lei) tot din banii mei. Am venit acasă cu 20 de milioane (2.000 lei)”, ne-a declarat fostul edil al Capitalei.

oana-lis-aniversare_2.jpg

oana lis
Oana şi Viorel Lis, alături de prieteni
Loading...
 
 

Citește și