Viorel Lis, dezvăluiri despre prima noapte de amor cu Oana: "Nu am forțat-o!"

viorel_lis_cu_sotia_la_mare-9-5.jpg

Viorel Lis, Oana Lis, prima noapte de dragoste, relatie, primaria capitalei, amor
Viorel și Oana Lis, în 2006, pe Litoral
foto: CLICK!

Au trecut 19 ani de atunci, însă Viorel Lis își amintește despre prima noapte de amor cu Oana de parcă s-ar fi întâmplat aseară. Ca orice bărbat romantic, care vrea să impresioneze o tânără virgină, fostul edil-șef al Capitalei a dus-o pe blondină într-un orășel din Franța.

În 1998, Viorel Lis avea 54 de ani și era pe cai mari la cârma Bucureștiului. Primarul general al Capitalei își respecta statutul și umbla doar în costume de culoare bej sau negru, pe care le accesoriza întotdeauna cu cravate. Cu această imagine, Lis dădea tinerelele pe spate, așa că i s-au aprins călcâiele după o fată care avea doar 18 ani. Aceasta era nimeni alta decât Oana, tânăra pentru care a divorțat ulterior de soția sa, Tudora. I-a făcut curte și iată că fata cuminte din Stoenești, Olt, s-a lăsat cucerită.

12_3-col-lis-1.jpg

Viorel și Oana Lis au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților cu flori și inimioare
Fotografii: Dorin Constanda

Însă, abia după trei luni, Lis a reușit să aibă o primă noapte de amor. Însă nu în țară, ci în Franța. Acum, la vârsta de 73 de ani, Lis rememorează acea experiență. ”Pe 21 ianuarie am ieșit prima dată împreună, iar pe 23 aprilie a fost prima noapte de dragoste. Nu am forțat-o, am așteptat-o trei luni, pentru că îmi plăcea de ea. După mai multe ieșiri, i-am propus să mergem în Franța. Într-un orășel din Franța am făcut dragoste prima dată cu Oana. Se numește Alençon. Nu am vrut în România, nu am vrut să fac de râs România (râde)”, a declarat Viorel Lis pentru Click!

Loading...
 
 

Citește și