Viorel Lis, de urgență la spital. Primele declarații ale soției

viorel_lis.jpg

Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral
Foto: Arhivă Click

Fostul primar al Bucureștiului, Viorel Lis, a ajuns joi, 26 aprilie, de urgență la spital, după ce a acuzat dureri puternice în zona capului. Cea care i-a fost alături și l-a însoțit pentru a-i fi făcute investigații a fost soția acestuia, Oana Lis.

Oana Lis trece prin momente tensionate după ce a trebuit să-l aducă pe soțul ei de urgență la spital, în urma unor dureri puternice de cap, pe care acesta i le-a semnalat. În jurul dimineții zilei de joi, Oana a ajuns împreună cu Viorel, în vârstă de 74 de ani, la spital, pentru a investiga cauzele durerii. În urma cercetărilor, doctorii au ajuns la concluzia că fostul primar al capitalei a suferit un accident vascular cerebral. „M-am speriat rău de tot, am mers la spital. El nu voia să meargă – bolnavul nu vrea niciodată. El zicea că se duce acasă să se culce. Dacă mergea să se culce paraliza sau murea. Este internat la Spitalul Universitar, este pe mâini bune, pe tratament, se impune un tratament în primele trei ore de la accidentul vascular”, a susținut Oana Lis, pentru Antena Stars.

Din cauza diagnosticului pe care Viorel l-a primit, medicii au decis să îl țină sub supravegherea lor atentă, fiind astfel internat în spital pentru o scurtă perioadă de timp. Oana a anunțat evenimentul și pe pagina personală de Facebook, povestindu-le prietenilor ei virtuali, întâmplarea. „Dimineața mea a început aşa… cu Vio la neurolog, pentru că îl cam durea capul… aşa cum am promis la căsătorie, la bine şi la greu”, a declarat Oana Lis ieri pe Facebook, mesajul venind în continuarea unei poze cu cei doi, în care Viorel Lis părea că nu se simte deloc bine.

oana_si_viorel_lis.jpg

Poza publicată de Oana Lis, alături de partenerul ei de viață
Foto Facebook

În ultimii ani, Viorel Lis s-a mai confruntat cu probleme de sănătate care au necesitat vizite la spital, având nevoie chiar și intervenții chirurgicale, operându-se de colecist .Cuplul este împreună de peste 23 de ani, povestea lor de iubire începând când Oana avea doar 18 ani, iar Viorel era încă primarul Bucureștiului. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste de atunci, căsătorindu-se ulterior în 2011.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Niciodată nu e prea târziu să scapi de amintirile traumatizante din copilărie! Aşa şi-a spus şi Oana Lis când a decis să se înscrie la Facultatea de Psihologie, chiar dacă a trecut de 40 de ani. Soţia fostului primar al Capitalei a povestit pentru Click! cum e viaţa de studentă şi de ce a ales să se întoarcă pe băncile facultăţii.

  • „Tot ce câştigă la pariurile sportive, el piede apoi la păcănele”, se plângea adesea Oana Lis, referindu-se la patima jocurilor de noroc în care a căzut soţul ei. Tocmai de aceea, blondina a ajuns să fie „bodyguard” pentru portofelul fostului edil-şef al Capitalei, pentru ca veniturile familiei să nu se ducă pe Apa Sâmbetei. Iată cum i-au surprins recent fotoreporterii Click!