Oana Lis, mărturisiri fără perdea la "Guess My Age": «Viorel mi-a mâncat mie anii, iar eu, banii»

oana_lis_si_viorel_lis-790x444.jpg

Foto
Oana și Viorel Lis
Foto:Arhivă personală

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, emisiunea "Guess My Age" s-a desfășurat într-o formă diferită față de cea obișnuită. Concurenții au trebuit să ghicească vârsta unui membru din cuplurile aduse în fața lor pentru a-i încurca. Perechea care le-a ridicat probleme serioase unor tineri îndrăgostiți a fost cea formată din Viorel și Oana Lis.

Oana Lis a avut parte de un adevărat șoc atunci când cei doi tineri i-au estimat vârsta. A rămas fără cuvinte atunci când aceștia au spus că are 48 de ani. Mai mult decât atât, concurenții au fost siguri că vârsta cumulată a Oanei și a lui Viorel Lis este una de 130-140 de ani. Revoltat de cele auzite, Viorel Lis a reacționat imediat. "Sunt supărat! Le dau şi eu lor 45 - 46 de ani", a spus deranjat. "Împreună le dăm cam 100 de ani sau chiar undeva în jur de 130 - 140 de ani. Oana are 48 de ani", au afirmat cei doi participanţi. Aceasta a fost fraza care a întristat-o nespus pe Oana și a determinat-o să facă o confesiune plină de sinceritate. "Trebuie să mă duc urgent la estetician. Viorel mi-a mâncat mie anii, iar eu i-am mâncat banii", a spus Oana Lis, încercând să schițeze un zâmbet pentru a-și ascunde dezamăgirea profunsă. 

oana-lis-si-viorel-in-emisiunea-ghicestemi-varsta.jpg

Foto
Concurenții nu au ghicit vârsta Oanei Lis
Foto:Captură video

În realitate, fostul primar al Capitalei are 74 de ani, iar Oana are 38 de ani. Recent, Oana a glumit pe seama diferenței de vârstă. “Viorel are 74 de ani, eu 38! Măi, el chiar poate să spună că şi-a găsit jumătatea”, a fost mesajul pe care l-a scris Oana pe pagina personală de socializare. 

Loading...

Citește și

  • oana lis

    Scandalul continuă în casa soţilor Lis. Oana îl acuză pe fostul primar că i-a rupt rochia de pe ea şi i-a produs răni pe mâini, de frică să nu dea buzna peste el în cameră. Fostul edil s-a baricadat în dormitor, unde stă închis de trei zile ca să-şi păzească costumele.

  • foto

    Oana Lis, soția fostului edil al Capitalei, Viorel Lis, este plină de surprize și continuă să uimească fie prin declarațiile îndrăznețe pe care le face, fie prin fotografiile pe care le încarcă pe rețelele de socializare. Oana a dezvăluit, într-un interviu recent, care sunt planurile sale pentru noul an și cum se mai simte soțul său, Viorel Lis, după ce a fost operat de urgență de colecist.