O vedetă TVR, mămică pentru a doua oară. Uite cum a pregătit camera bebeluşului!

Cine spune că la a doua sarcină eşti mai organizat, mai experimentat şi mai stăpân pe situaţie, nu s-a înşelat. Florina Constantinescu, vedeta TVR 2, care prezintă emisiunea “Se zice că...”, alături de Nuami Dinescu şi Ioana Voicu, s-a dus la maternitate azi, 16 iulie, fără emoţii. Doar cu nerăbdarea de a-şi cunoaşte cel de-al doilea băieţel. A născut uin bebeluş de nota 10, care a avut 49 de centimetri şi 3,300 kg.

Click! Știu că ai fost în priză până în ultimul moment. Ce cumpărături ai mai făcut, aşa, pe fugă?

Florina Constantinescu: Recunosc că am lăsat totul pe ultima sută de metri și asta pentru că majoritatea lucrurilor necesare bebelușului le aveam deja. Pe altele le-am comandat online și au ajuns în timp util, cum ar fi: un alt pătuț (al 3-lea, dar ăsta e mini), cădiță, leagăn, hăinuțe, iar în weekend am cumpărat tot ce ține de îngrijirea bebelușului: scutece, creme, comprese sterile, ser fiziologic, medicamente, biberoane, suzete, multe multe, am avut 3 liste. Și i-am luat și câteva jucării, restul vor mai veni pe parcurs. 

camera_de_la_bucuresti.jpg

camera bebelusului
Camera de la Bucureşti
foto: arhivă personală

Cum ai aranjat camera bebelușului?

Bebe va avea, să zicem, două camere. Una la București și una la Pitești. E destul de complicat să găsești spațiu în case, întrucât Nicholas, băiețelul meu mai mare, a pus stăpânire pe tot (râde). Așadar, la București va sta cu mine în camera de zi, unde i-am pregătit dulăpioarele cu hăinuțe și toate cele necesare, pătuțul, balansoarul, etc. Și la Pitești va dormi cu mine în dormitor, care e mai spațios (30 mp), iar când va mai crește puțin va împarți camera cu Nicholas, care este cu tematică Winnie the Pooh.

Cum a primit Nicholas vestea că urmează să vina acasă un frățior? Ce a spus când l-ai anunțat că te vei duce la spital să îl aduci?

florina_camera_copii.jpg

Florina Constantinescu
Florina şi primul ei băieţel, în camera amenajată la Piteşti
foto: arhivă personală

Este încă mic să înțeleagă (2 ani și 4 luni), dar îl pregătesc de ceva vreme și știe că vine bebe mic, iar el este bebe mare. Mi-a promis că o să-i dea să pape, o să îi facă băiță și o să-i dea și din jucării. Să sperăm că-i va plăcea să fie bebe mai mare și că nu va fi prea gelos (având în vedere că este cel mai răsfățat copil, nepot și strănepot). O să vină mai întâi el la spital, cu tati și bunicii, să-și cunoască frățiorul. I-a pregătit și un cadou de bun venit.

Cine te va ajuta cu cei doi copilași?

Am mare noroc cu părinții mei, pentru că mă ajută cu Nicholas, care de altfel își petrece marea majoritate a timpului la Pitești. Cu bebe probabil tot ei mă vor ajuta, dar voi apela și la o dădacă, pentru a mă putea descurca mai ușor, având în vedere că mă voi întoarce foarte repede la muncă. 

florina_constantinescu_bebe.jpg

Florina Constantinescu
Florina Constantinescu a avut o sarcină uşoară

Ați ales un nume?

Da, am reușit, într-un final, să ajungem la un nume pe placul amândurora. La primul am ales eu numele, acum soțul a avut ultimul cuvânt. Pe bebe îl va chemă Andreas.

Când te vei întoarce la serviciu?

Având în vedere că urmează niște proiecte foarte frumoase, în care sunt solicitată, voi stă acasă aproximativ două luni și voi relua munca. Voi încerca să nu-mi las puiuțul să-mi simtă prea mult lipsa, așa că acolo unde se va putea, mă va însoți. Îl obișnuiesc de mic cu televiziunea.

Cum a fost sarcina? Ce pofte ai avut? Ai făcut vreo petrecere înainte de naștere?

Am avut o sarcină absolut minunată și extrem de ușoară, fapt ce mi-a permis să îmi desfășor activitatea profesională și nu numai, până în ultima zi. Bebe a fost tare jucăuș în burtică și i-am simțit fiecare mișcare, vizibilă, de altfel, și la exterior. În rest nici n-ai fi zis că sunt gravidă, dacă din față nu s-ar fi văzut burtica țuguiată. Cu alimentația, în schimb, la ambele sarcini am pățit același lucru, nu am putut să mănânc carne, așa cum o făceam în mod normal. Pofte prea puține, spre deloc. Am avut etape, de căpșuni, de înghețată și, spre final, de pepene. O petrecere specială înainte de naștere, nu. Am zis să las distracția pentru botez, unde să-mi poată fi alături toți cei dragi și să se bucure și piticul de petrecerea lui. Dar m-am bucurat de petreceri în fiecare zi, la emisiunea pe care o moderez, «Se zice că...» și la evenimentele mondene unde am fost invitată. Am fost o răsfățată!

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1