O superbă Miss din România, salt în gol de la 3.000 de metri. Ioana Hotăran adoră sporturile extreme

ioana_hotaran2.jpg

Ioana Hotăran, a trăit adrenalina unui salt cu parașuta

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Spectaculoasa coroană a frumuseții și titulatura de “Top Model of the World România 2022“ a fost câstigată de o tânără domnișoară din Arad, într-o gală de anvergură la castelul Cantacuzino din Bușteni. La cei 18 ani ai săi, Ioana Hotăran este ambițioasă și vrea o carieră în televiziune, iar de curând a trăit senzații tari, sărind cu parașuta de la 3000 de metri.

La 18 ani, Ioana Hotăran are la activ mai multe concursuri de frumusețe, iar de curând a câștigat titlul "Top model of the world România 2022" și este imaginea unui brand de cosmetice. “Inima mea este plină de bucurie și mândrie, abia aștept să reprezint România la acest concurs de frumusețe“, spunea tânăra miss.

Frumoasă arădeancă studiază la liceul de informatică din Arad și este fascinată de vorbitul în public (public speaker) ea fiind și infuencer de succes în industria fashion. Ioana cochetează și cu televiziunea într-un proiect de suflet alături de cunoscutul coregraf Florin Mariș, cel care recent asigură baletul emisiunii "Drag de România mea" de la TVR 2, prezentator fiind binecunoscutul Paul Surugiu Fuego.

ioana-hotaran.jpg

Rochia cu care a câștigat concursul a fost inspirată din penajul viu colorat al papagalilor ei și a fost făcută de Mirabela Frai

Contrar aparențelor, Ioana este fascinată de sporturile extreme. De curând a avut curajul și a sărit cu parașuta de la 3000 de metri, practică bungee-jumping, conduce motociclete, mașini de tonaj mare și renunță cu ușurință la tocuri și rochii cu paiete atunci când se oferă voluntară în ajutorarea oamenilor năpăstuiți. Iubește enorm animalele, în special cei pe doi papagali, Ioho și Bella. Rochia cu care a câștigat concursul a fost inspirată din penajul viu colorat al papagalilor ei făcută de Mirabela Frai.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5