O fostă vedetă Pro TV se pregăteşte intens pentru „Ferma Vedetelor”

ferma.jpg

ferma vedetelor
Pro TV pregătește un nou sezon din ”Ferma Vedetelor”
Foto: PRO TV

La Pro TV, pregătirile sunt în toi pentru un nou sezon din ”Ferma Vedetelor”. Deocamdată totul este învăluit în mister, dar reporterii Click! a a flat că o fostă jurată de la MasterChef are șanse mari să se regăsească printre concurenți.

Patrizia Paglieri, fosta jurată de la „MasterChef”, s-ar putea întoarce la postul de televiziune care a făcut-o cunoscută. Se pare că  Patrizia a fost ofertată să meargă în sălbăticie, pentru a-și testa abilitățile de supraviețuitoare într-un nou sezon al emisiunii „Ferma Vedetelor”.

Deşi nu s-a comunicat încă o listă oficială a vedetelor care vor intra în competiție în sezonul al treilea al emisiunii, Click! a a aflat că Patrizia își face planuri să dispară o perioadă din Bucureşti. Şi-ar fi luat deja liber de la ”Fior di Poesia”, restaurantul din centrul Bucureştiului unde face o treabă excelentă, ar fi făcut cumpărături masive, ca şi când ar pleca undeva departe, şi, nu în ultimul rând, ar fi mers la medicul stomatolog.

patrizia_paglieri.jpg

patrizia paglieri francesco
Patrizia Paglieri şi Francesco, fiul ei, care s-a născut în România
Foto: OK! Magazine România

 

„Patrizia și-a rezolvat câteva mici probleme pe care le avea la dinţi și i-a albit. Are o dantură impecabilă, nu are nevoie de intervenţii chirurgicale prea mari, însă şi-a dorit să fie sigură că nu există probleme stomatologice”, a dezvăluit o sursă apropiată vedetei.

Mai mult, umblă vorba că Patrizia nu ar pleca singură în sălbăticie, ci alături de fiul ei, aşa că ar putea avea un ajutor departe de casă. Şi cum este expertă în gătit, ea ar putea fi „bucătăreasa-şefă” în noua „Ferma Vedetelor”.

Loading...
 
 

Citește și

  • patrizia paglieri masterchef carte pe tocuri in bucatarie

    Toată lumea s-a întrebat cum a ajuns o italiancă în juriul Masterchef, emisiunea culinară de la Pro TV! Bruneta, care a fost asemănată cu Liza Minnelli datorită coafurii, a trecut prin adevărate probe de foc şi nu a dat teste în bucătărie! Mai marii trustului au avut probleme în ceea ce priveşte comunicarea în limba română pe care italiancă o cam stâlcea. Nici acum deşi Patrizia Paglieri este de 23 de ani în România nu vorbeşte prea bine.

  • patrizia paglieri fiu mama

    Fosta jurată de la Masterchef are o poveste de viaţă care bate filmul! Patrizia Paglieri a mărturisit cum a luat decizia de a avea un copil şi cum bărbatul care ar fi trebuit să o ajute să-l crească nu s-a mai interesat niciodată de fiul lor. Bruneta este invitata Oanei Turcu, sâmbătă, la Antena Stars, şi îi va face prezentatoarei tv mărturisiri surpinzătoare.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1