O artistă de la noi revine în forță pe piața muzicală! Prima decizie pe care a luat-o

celia.jpg

celia
Artista a lansat o piesă de succes, iar apoi a plecat în Australia
Citeste tot despre: 

A lipsit de pe piața muzicală românească pentru câțiva ani de zile, după ce a devenit faimoasă pentru melodia „Șoapte”. A „fugit” în Australia și s-a măritat, a făcut un băiețel, iar acum revine în forță.

De câteva luni, Celia s-a întors pe pământ românesc, unde își pregătește o „relansare” a carierei sale muzicale. Artista se află în această perioadă în studiourile de înregistrare, încercând să găsească melodia perfectă pentru revenirea în lumina reflectoarelor. Între timp, aceasta și-a făcut apariția în videoclipul unul alt artist de la noi, Karym, alături de Andreea Antonescu, Mellina și Yamira.

celia_si_karym.jpg

celia si karym
Celia și Karym
foto: Arhiva Personală

 

„Pentru că mi-a plăcut mereu să suțin tineri la început de drum! Cu atât mai mult când mesajul care se dorea transmis era unul atât de frumos… Succes Karym! #suntAici”, a scris Celia, pe profilul personal de pe o rețea socială.

Cântărețul a fost plăcut surprins de gestul Celiei, dar și al celorlalte vedete care s-au oferit să apară în videoclipul melodiei „#suntaici”. „Să filmez cu Celia, Mellina, Andreea Antonescu, Yamira.. Copleșitor… Am crescut cu hiturile Andre… Apoi, inconfundabila Celia, cine nu știe piesa «Șoapte»… Apoi Mellina… «Poza de album»… Am fost puțin aerian pe parcursul filmărilor, câteodată, când nu aveam de tras cadre și mă uitam cum persoane la care doar puteam visa până mai ieri sunt alături de mine, în propriul meu clip. Celia este un om minunat cum rar mai întâlnești în industria muzicală din România. Mulțumesc Celia pentru susținere, mulțumesc și Andreei Antonescu, Mellinei și Yamirei”, a spus Karym.

Loading...

Citește și

  • Cântăreața Celia (31 ani), pe numele ei real Cristina Ioana Socolan, și-a schimbat look-ul, vopsindu-și părul în blond arămiu, aidoma culorii fiului ei, Angelo Ioan (2 ani).

  • Ursuleț de catifea, ce să dă nu se mai ia! Așa cântau copiii pe vremuri în fața blocurilor comuniste. Refrenul pare să descrie însă foarte bine situația în care a ajuns Celia. Solista i-a dat cu împrumut o sumă importantă de bani unei persoane apropiate, în urmă cu trei ani și încă mai așteaptă restituirea împrumutului.