O actriță care a apărut în Las Fierbinți, ucisă de soț. Bărbatul s-a aruncat de la etaj

anastasia_cecati.jpg

anastasia cecati
Anastasia Cecati a avut un rol episodic în serialul Las Fierbinți
foto: arhivă personală

Actriţa, cântăreaţa şi modelul Anastasia Cecati, care a apărut şi în serialul „Las Fierbinţi“ de la Pro TV, a fost ucisă de soţ la doar trei săptămâni după ce a devenit mămică, transmite Adevărul. Ulterior, bărbatul s-a aruncat de la etajul şapte al unui bloc din Chişinău.

Anastasia Cecati, în vârstă de 29 de ani, a fost găsită duminică cu o plagă în regiunea gâtului în apartamentul în care se afla la momentul tragediei şi copilul cuplului.

Micuţul de doar 20 de zile a fost transportat la Spitalul Numărul 1 din Chişinău. După ce a comis crima, bărbatul în vârstă de 34 de ani s-a sinucis, aruncându-se de la etajul şapte. Potrivit Poliţiei, înainte de a se sinucide, bărbatul l-ar fi sunat pe naşul copilului pentru a-l ruga să aibă grijă de minor.

Din declaraţiile făcute de rude autorităţilor, soţii nu erau în relaţii foarte bune şi asta pentru că bărbatul, care era dentist, avea şi o altă familie. În ziua tragediei, cei doi ar fi avut un conflict, iar în urma acestuia bărbatul i-a aplicat soţiei o lovitură de cuţit în regiunea gâtului.

Află mai multe despre această teribilă tragedie de pe Adevarul.ro.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Tragedia petrecută la stațioa de metrou Dristor a impresionat în țară întreagă. Mecanicul trenului care a lovit-o pe fata împinsă pe șină este în stare de șoc și a mărturisit că are nevoie de consiliere psihologică pentru a trece mai ușor peste acel moment de groază.

  • Doi liceeni, de 16 şi 18 ani, sunt autorii crimei din Călăraşi, care a îngrozit o ţară întreagă! Soţii Ion şi Violeta Constantin au fost înjunghiaţi pe 24 noiembrie, seara, de doi autostopişti pe care-i luaseră cu maşina pe Drumul Naţional 3, dintre Drajna şi Feteşti. Bărbatul a decedat, iar soţia sa a fost operată la spitalul din Călăraşi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1