Nuntă Anda Adam - evenimentul verii pas cu pas. Detalii şi imagini în exclusivitate

anda-adam-biserica-1.jpg

anda adam
Anda Adam, în momentul sosirii la biserica "Buna Vestire" din Snagov
Foto: Alex Muscaliu

Nuntă Anda Adam. Solista (34 de ani) şi iubitul ei, Sorin Andrei (29 de ani), se căsătoresc duminică (7 iunie), la Snagov, la Vila 23. Anda îmbracă pentru prima oară rochia de mireasă. Click! urmăreşte evenimentul şi vă prezintă informaţii şi imagini de la faţa locului.

Ora 19.10 Ceremonia a luat sfârşit, iar Anda Adam şi Sorin Andrei au devenit soţ şi soţie şi în faţa lui Dumnezeu. Invitaţii şi mirii se pregătesc pentru petrecerea grandioasă care va avea loc pe malul lacului Snagov, într-un cadru de poveste.

Ora 18.45 Ceremonia religioasă a început.

Ora 18.32 Anda Adam a sosit la biserică şi este însoţită la altar de către tatăl ei.

 • Anda Adam se pregăteşte pentru cununia religioasă
  Foto: Pappics
 • Anda Adam a ajuns cu întârziere la biserică
  Foto: Alex Muscaliu
 • Anda a purtat o coroniţă de prinţesă
  Foto: Alex Muscaliu
 • Domnişoarele de onoare i-au ţinut trena lungă
  Foto: Alex Muscaliu
 • Anda a ales o rochie fără bretele pentru a-şi pune în valoare sânii siliconaţi
  Foto: Alex Muscaliu
 • Aceasta este limuzina în care a fost adusă solista
  Foto: Pappics
 • Anda Adam a fost condusă la altar de tatăl ei, care a ţinut-o de mână încontinuu
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Soţul Andei Adam, Sorin Andrei, a sosit şi el la biserică, fiin acompanit de naşă
  Foto: Pappics
 • Sorin Andrei a fost şi el extrem de emoţionat
  Foto: Pappics
 • Anda Adam, înainte de a intra în biserica ''Buna Vestire''
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Pe chip i se putea fericirea
  Foto: Roberto Sălceanu
 • Maximize

1/11

Ora 18.20 Invitaţii încep să ajungă la biserica ''Buna-Vestire'', din Snagov acolo unde se va oficializa ceremonia religioasă.

Ora 17.45 Cununia civilă de la Snagov s-a încheiat. Anda Adam a ieşit îmbrăcată în rochie de mireasă.

Ora 17.30. Invitaţii prezenţi la biserica din Snagov aşteaptă venirea miresei. Ceremonia era programată să înceapă la ora 17.00, dar Anda Adam întârzie. Ea se află încă la Vila 23 din Snagov, acolo unde se desfăşoară cununia civilă.

Ora 16.00. La Snagov au ajuns şi două dintre invitatele speciale la nunta Andei Adam, printre care şi Roxana Vancea. Vancea este domnişoara de onoare.

UPDATE. Duminică, în jurul orei 14.00, Anda Adam a ajuns împreună cu mama ei la Snagov, acolo unde are loc evenimentul. Cântăreaţa vorbea la telefon în timp ce şofa, asigurându-se că toate detaliile sunt puse la punct.

img_1575.jpg

anda adam nunta rochie mireasa
De coafura Andei Adam se ocupă chiar mama ei
Foto: Alex Muscaliu

Înainte de nunta de duminică, Anda Adama a fotografiat florile ce vor decora locul în care urma să se desfăşoare evenimentul.

11247714_10205675296394782_8547962645112863716_n.jpg

nunta anda adam
Anda Adam nu avea somn cu o seară înaintea nunţi şi făcea fotografii florilor
Foto: arhiva personală

 

Nuntă Anda Adam. Cântăreaţa şi iubitul ei vor spune "Da" la ora 17.00, în cadrul unei ceremonii civile oficiate de primarul Snagovului, Marian  Oancea. Apoi, cei doi se vor duce la Biserica din Snagov, unde cununia religioasă este programată pentru ora 18.00. De acolo, mirii şi cei 400 de invitaţi vor reveni la Complexul Vila 23, pentru o petrecere pe cinste.

nunta_anda_adam_sorin.jpg

nunta anda adam
Nuntă Anda Adam: Ea şi Sorin sunt împreună de opt luni
Foto: Arhiva personală

Cu multe emoţii pentru nuntă, Anda Adam a publicat un mesaj sâmbătă pe pagina ei de Facebook, pentru a marca atât faptul că noua ei piesă, Seri de Mai, este populară în rându fanilor, dar şi că duminică va deveni doamna Sorin Andrei.  

"Gataaa... Am început weekendul bine: 5 milioane de vizualizări pentru ‪#‎SeriDeMai‬ ... Vă mulţumeeesc !! Pregătiţi de weekend? Eu spun un «DA» mareee :)))", a spus Anda, semn că e nerebdătoare să se vadă în rochie de mireasă. 

Nuntă Anda Anda: Mireasa va avea două rochii

Nunta solistei Anda Adam va fi una cu adevărat spectaculoasă: blonda nu s-a uitat la bani când a planificat-o. Pentru că nu s-a putut hotărâ asupra unei ţinute, Anda va avea două rochii de mireasă, conform agentiadepresamondena.ro. Prima rochie, din mătase Kelly Mikado, un material preferat de reprezentantele familiilor regale, va fi purtată de Anda la ceremonii. Apoi, pe parcursul serii, Anda se va schimba într-o rochie mai scrută, tot din mătase. 

Şi Sorin va avea o ţinută de lux: costumul lui alb a fost realizat de designerul care îi îmbracă pe Julio Iglesias şi Julio Iglesias Jr. 

Nunta Anda Adam: Mirele şi mireasa vor avea patru domnişoare şi cavaleri

La nuntă, Anda Adam va avea patru domnişoare de onoare: două dintre ele vor fi Roxana Vancea şi Xonia. Şi Sorin va avea patru cavaleri de onoare, printre care şi Dorian Popa. 

Şi restul invitaţilor vor fi nume grele din showbiz-ul românesc: Antonia, Alex Velea, Pepe, Jorge, Andreea Bălan, Lora, Mihai Morar, Dani Oţil, Răzvan Simion, Mihai Gruia, Alina Puşcaş, CRBL, Randy, DJ Wanda, Tania Budi, Vali Bărbulescu, Ştefan Stan, Mihai Mitoşeru, Matheo, Delia Matache, Diana Munteanu, Crina Mardare, Dan Capatos, Dan Bittman, Adelina Pestriţu, Speak.

În  plus, la nuntă, Anda Adam îşi aşteaptă întreaga familie, care s-a reunit după mult timp. Mama Andei, Sanda a venit de la New York, iar tatăl şi fratele solistei din tocmia din Australia. 

Nunta Anda Adam: Tortul va fi argintiu

Invitaţii vor cu cu adevărat impresionaţi de meniul de nuntă: Anda Adam a pregătit o masă numai cu bunătăţi refinate, iar desertul va fi pe măsura evenimentului. Tortul va fi argintiu, cu o înălţime de 85 de cm, pe 5 niveluri. 

Tortul, care va avea pe el inscripţionate iniţialele mirilor, A şi S, va fi servit spre miezul nopţii, iar până atunci, invitaţii se vor delecta cu meniul sofisticat.

Astfel, conform adpm.com, la nuntă, Anda Adam îşi va servi oaspeţii cu un meniu de lux, ce va incluse somon şi caviar, brânzeturi fine, fructe de mare, vită cu trufe şi parmezan, file de lup de mare şi alte delicatese. 

 

 

Loading...

Citește și