Numele Ramonei Bădescu, pus pe rochii chinezești

12-13-foto-1-3-buncol.jpg

Ramona Bădescu
Ramona Bădescu poartă numai rochii de lux, majoritatea cumpărate din Italia

A ajuns brand de articole vestimentare, însă fără acordul ei! Solista Ramona Bădescu s-a trezit că numele ei apare pe marfa, dar şi pe geamul unui magazin din Piteşti. În timp ce vânzătoarele o ţin sus şi tare că afacerea este în regulă, cu acordul vedetei, Ramona e decisă să-şi caute dreptatea în instanţă.

Patronul unui magazin cu articole de îmbrăcăminte şi alte accesorii, din buricul Piteştiului, şi-a forţat norocul când s-a folosit de numele Ramonei Bădescu (46 de ani), atât pe geam, cât şi pe etichetele hainelor, pentru a-şi dubla clientela. S-o fi gândit că dacă e stabilită în Italia, de peste 20 de ani, nici că va afla vreodată. Din păcate, a făcut un calcul total neinspirat.
Neîncrezători că artista şi-ar da acordul ca numele ei să apară într-un magazin de provincie, reporterii Click! au intrat în vorbă cu cele două vânzătoare, care aveau în repertoriu un text bine meşteşugit, pentru curioşi. Iar dacă nu erau suficient de convingătoare, veneau cu detalii înflorite: ”Da, hainele sunt de la vedeta Ramona Bădescu, cea care apare la televizor. Rochiile sunt făcute de dânsa, iar noi le aducem din Bucureşti şi le vindem în magazinele noastre. Am avut şi salopete, s-au dat foarte bine. Dânsa are magazin şi în Fortuna, la etaj”, ne-au asigurat angajatele, care păreau de bună-credinţă. 

Preţul tuturor rochiilor cu etichetă Ramona Bădescu este unic, de 69 de lei, iar materialul din care sunt confecţionate este ieftin. În timp ce piteştenii se laudă pe la prieteni că şi-au luat haine de firmă,  Gabi Stancu,  managerul Ramonei Bădescu, face declaraţii uluitoare: ”E vorba despre o escrocherie. A auzit şi Ramona că se vând astfel de produse şi a rămas uimită. Noi ştim de treaba asta de vreo şase luni, aceste haine care au pe etichetă numele Ramonei se vând en gros în Europa.
Oamenii ştiu să facă bani frumoşi pe spatele unor artişti care au muncit din greu. Oricum, lucrurile nu vor rămâne aşa. Avem suficiente probe, am vorbit cu avocaţii, iar cei care au greşit vor plăti, aşa cum este normal”, a declarat acesta pentru Click!

Connect-R s-a trezit cu «Vara nu dorm» pe sutiene

Și Connect-R, care în  2012 a devenit faimos cu piesa ”Vara nu dorm”, compusă de el, a avut parte de o surpriză aproape identică, după ce cineva l-a atenționat că se comercializează lenjerie intimă cu celebrul lui vers. Nu i-a picat deloc bine că de pe urma muncii sale alții fac bani frumoși, așa că s-a și grăbit să posteze pe Facebook un mesaj, în semn de protest: “Costum de baie? Păi, și pe mine m-a întrebat cineva?”.

12-13-fotoxzcczx-6-2-col.jpg

Versul “Vara nu dorm” apare pe eticheta costumelor de baie
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1