Nu spală şi nu găteşte de când s-a măritat! Ce viaţă de prinţesă duce Anca Neacşu în Turcia

anca_neacsu.jpg

anca neacsu turcia sot manager hotel
Anca Neacsu este căsătorită cu un om de afaceri turc
foto: arhiva personală

Fosta componentă a trupei A.S.I.A, Anca Neacşu, duce o viaţă de prinţesă în Turcia. Blonda s-a căsătorit în urmă cu un afacerist turc şi pe stimp de vară locuieşte la hotel. Nu spală, nu calcă şi nici nu găteşte. Deşi nu are activităţi casnice, artista are un program extrem de plin. Ea concertează în perioaza sezonului estival.

Anca Neacşu a revenit în România. Fosta componentă a trupei A.S.I.A se întoarce pe plaiuri mioritice în fiecare an în preajma sărbătorilor. Aşa a făcut şi acum şi va rămâne o perioadă destul de lungă în ţară. "O să stau în România până după Revelion. Am venit pentru că am concerte. În Turcia, locuiesc la hotel. Noi de doi ani pe timpul verii stăm la hotel, pentru că el lucrează acolo. Soţul meu e general manager la un hotel all-inclusive. Eu nu stau degeaba şi ţin să spun asta, pentru că toată lumea mă întreabă dacă nu mă plictisesc. Am un manager care mă ajută să am concerte. Nu fac plajă deloc pentru că nu-mi place. Este în Bodrum, considerată cea mai de fiţe staţiune de la ei", a spus blonda la Antena 1.

Anca Neacşu a afişat un look de zile mari. Are o siluetă impecabilă şi a explicat că nu face eforturi speciale pentru a-şi păstra greutatea. "Nu ţin cură de slăbire, nu fac sport. Sunt leneşă", a mai spus blonda.  

 

Loading...

Citește și