Nu se mai ascund! Lora şi fostul iubit al Doiniţei Oancea au venit împreună la petrecerea Viva!

lora_viva.jpg

lora ionut ghenu petrecere viva cuplu asortati
Lora a venit la braţul tour-managerului ei la petrecerea Viva!
foto: arhiva personală

Lora a plecat urechea la zvonurile lansate de "gurile rele", iar acum le dă satisfacţie celor care au spus despre ea că i-a furat iubitul Doiniţei Oancea. Cântăreaţa nu s-a mai ascuns de nimeni şi, joi seara, la petrecerea organizată de Viva! a venit însoţită de tour-managerul ei, Ionuţ Ghenu. Cei doi s-au comportat toată seara ca un adevărat cuplu.

Deşi cântăreaţa dă tot mai multe indicii că între ea şi Ionuţ Ghenu există sentimente puternice, atunci când este întrebată dacă bărbatul este iubitul ei, solista dă din colţ în colţ, iar cel mai la îndemână îi este să nege. Cert, este că la petrecerea Viva! cei doi au strălucit pe covorul roşu. Artista a purtat o rochie de culoare galbenă, semnată Marie Ollie, iar Ionuţ Ghenu un costum bleumarin cu alb, Mosetti. Cei doi s-au asortat perfect, lucru văzut şi de cei din jur care nu au putut să nu remarce că Lora şi Ionuţ se potrivesc de minune. Artista susţine însă în continuare că între ei nu este nimic mai mult, ci doar o frumoasă prietenie şi o bună relaţie profesională.   

lora_si_ionut.jpg

lora ionut ghenu petrecere viva cuplu asortati
Artista şi managerul ei s-au asortat perfect ca un adevărat cuplu
foto: arhiva personală

"Suntem o echipă foarte bună din punct de vedere profesional. De când cu toate speculaţiile şi bârfele trebuie să recunosc că am început să ne uităm şi noi puţin altfel unul la celălalt. Chiar glumeam în seara asta pe tema asta. E foarte dubios cum lumea care ne-a bârfit, ne-a spus de fapt, într-un mod urât, că ne potrivim. E oricum riscant să treci de la o prietenie că a noastră la altceva. Ţinem prea mult la noi că prieteni şi colegi şi n-am vrea să sărim calul, să nu meargă şi să nu mai putem fi ca acum. Eu sunt o femeie liberă şi curtată. Aşa e normal. Când voi face o alegere, veţi afla. Fiecare bărbat care acum este liber a fost la un moment dat, iubitul cuiva. Fiecare om alege în viaţă ce e mai bine pentru el. E simplu. Nu am nicio vină dacă cineva se îndrăgosteşte de mine, mai ales că nu sunt genul care să arăt vreunui bărbat că-mi place de el. Probabil firea mea puternică, independentă şi pe picioarele ei, îi face pe cei care mă cunosc să îşi dorească o femeie ca mine în viaţa lor", a scris Lora pe re'eaua de socializare când a fost întrebată de fani dacă ea şi Ionuţ Ghenu sunt împreună.  

Loading...

Citește și

  • lora ionut ghenu relatie amoroasa

    Nu iese fum fără foc, zice o vorbă românească. Zvonurile privind o idilă între Lora şi tour-managerul ei Ionuţ Ghenu încep uşor-uşor să prindă contur. Deşi artista a negat vehement că ar fi ceva mai mult între ei decât o simplă prietenie şi o bună relaţie profesională, imaginea publicată chiar de Lora pe reţelele sociale ridică semne de întrebare cu privire la sinceritatea solistei.

  • Lora Doinita divort Dan Badea

    Povestea divorţului dintre Lora (32 de ani) şi comediantul Dan Badea (38 de ani) a dat naştere unei serii întregi de speculaţii privind posibilele motive ale rupturii. Căsătoriţi de doi ani, cântăreaţa şi actorul par acum foarte aproape de a pune punct mariajului lor. Dacă artista a explicat că programul încărcat din ultimul an este ceea ce le-a dat peste cap tot universul, unele guri rele susţin că Lora ar fi călcat strâmb în această căsnicie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1