Nu se lasă! Frumoasele ”Epocii de Aur” scot noi albume

6-vedete-2-col-carmen-radulescu.jpg

Carmen şi-a păstrat frumuseţea

Frumoasele ”Epocii de Aur” îşi lansează albume pe bandă rulantă. Carmen Rădulescu, fosta mare rivală a regretatei Mădălina Manole, şi Ileana Şipoteanu se vor reîntâlni, săptămâna viitoare, cu fanii lor, la Magazinul Muzica.

Carmen Rădulescu (53 ani) îşi promovează joi, de la orele 16.00, albumul ”Cânt pentru voi”. Solista a avut o lungă colaborare, pe plan muzical, cu compozitorul Şerban Georgescu, acesta fiind de altfel şi cel care a ajutat-o să cunoască celebritatea. Carmen are un fiu, pe Sorin, de meserie pilot, ca şi tatăl lui. Dar şi Ileana Şipoteanu (49 ani) anunţă revenirea pe piaţa muzicală, cu albumul ”Ai venit prea târziu”, eveniment programat luni, de la ora 16.00.

6-vedete-2-col-ileana-sipoteanu.jpg

Ileana are mari emoţii pentru evenimentul de luni

Interpreta e căsătorită de 30 de ani cu compozitorul Dumitru Lupu, locuiesc la Constanţa, şi au împreună o fiică, Dumitrana. Interpreta melodiei ”Ce mult te-am iubit”, şlagărul ei de referinţă, a rămas o femei cochetă. Susţine că nu-şi vopseşte părul şi că-şi păstrează tinereţea cu mult sport, inclusiv plimbări cu bicicleta. Ambele artiste continuă să susţină concerte, reuşind să facă faţă noului val de solişti care le-au cam luat pâinea de la gură artiştilor de prim rang din anii comunismului. 

Loading...
 
 

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1