Nicoleta Nucă a făcut furori la piscină cu silicoanele ei

10-11-vedete-nuca.jpg

Nicoleta poate câştiga bani frumoşi şi ca fotomodel

Nicoleta Nucă (24 de ani) este o adevărată bombă sexy! Artista de peste Prut, care a devenit cunoscută în 2015, când a participat la concursul “X-Factor”, de la Antena 1, s-a mândrit vara aceasta cu trupul său de felină, dar şi cu silicoanele pe care şi le-a pus anul trecut, la o clinică din Turcia.

Conştientă că arată impecabil, Nicoleta s-a bronzat la o piscină de fiţe din buricul Bucureştiului, fotografia ei, postată pe contul de Facebook, fiind apreciată de internauţi: “Norocos este iubitul tău”, “Ai un trup de zeiţă”, “Eşti o bunăciune maximă”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de Nicoleta, pe conturile sociale.

Dar vedeta a mai suferit şi o operaţie la nas: “ Am apelat la rinoplastie în primul rând pentru a rezolva o problemă medicală mai veche, şi anume hipertrofia mucoasei nazale, în urma folosirii excesive a picăturilor de nas, care s-a transformat apoi în dependenţă. Şi dacă tot eram la această clinică din Istanbul, Turcia, unde se fac şi operaţii estetice, am hotărât să profit de ocazie şi să intervin şi la forma nasului, pentru a o corecta puţin”, ne-a povestit Nicoleta Nucă, solista care se află în topurile muzicale cu piesele “Nu sunt” şi “Ai uitat cine eşti”. 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1