Nicoleta Luciu îşi scoate silicoanele. Când va ajunge la operaţie

nicoleta_luciu.jpg

nicoleta luciu silicoane operatie
Nicoleta Luciu şi-a propus să slăbească înainte de operaţia la sâni
foto: arhiva personală

La aproape un an de când au apărut zvonuri că Nicoleta Luciu vrea să-şi scoată silicoanele, bruneta s-a hotărât să-şi micşoreze bustul cu care a făcut furori. Bruneta a explicat că din cauza durerilor insuportabile de spate va renunţa la impanturile cu silicon, însă nu de tot. Ea va opta pentru alte implanturi mai mici.

Problemele Nicoletei Luciu au început după ce s-a îngrăşat. Bruneta a recunoscut că kilogramele pe care le-a luat în ultima vreme, i-au adus neplăceri nu doar estetice, ci şi la nivelul bustului. "Grăsimea s-a depus chiar pe sâni, iar durerile de spate sunt groaznice. Vreau să mai scap de opt kilograme şi apoi să-mi micşorez sânii. Nu îmi scot implanturile din cauza altor probleme, ci tocmai din aceast motiv. Vreau sâni mai mici ca să mă  pot mişca în voie. Voi face intervenţia, în ţară, la acelaşi medic care mi-a pus implanturile", a declarat bruneta la Antena Stars.  
Nicoleta Luciu şi-a pus silicoane în urmă cu trei ani. Ea a optat pentru implanturi de 570 ml fiecare. Vedeta tv s-a hotărât să facă intervenţia, însă abia în primăvară va urca pe masa de operaţie.

Şi anul trecut, Nicoleta Luciu a avut o tentativă de a renunţa la bustul siliconat. Ea a mers atunci în Turcia pentru a-şi micşora sânii, însă s-a răzgândit. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1