Nicoleta Luciu a câștigat 2000 de euro la «Poftiți la Nea Mărin». «Îmi duc copiii la Disneyland»

Nicoleta Luciu, cea care a muncit cel mai mult în prima ediție a show-ului ”Poftiți la Nea Mărin” și care nu s-a dat înapoi de la niciunele dintre sarcinile date de Nea Mărin, este și cea care a câștigat premiul de 2.000 de euro.

Nicoleta mărturisește că ea a resimțit o presiune destul de mare în momentul în care a realizat ce înseamnă administrarea unui restaurant și ce implică asta, miza fiind să mențină localul profitabil.

„Dintre toți, unul a muncit mai mult. Și eu sunt impresionat de câtă seriozitate a dat dovadă. A tot cărat comenzile pe scările alea, a făcut drumul de 100 și ceva de ori, iar eu dacă am spus că dau 2.000 de euro, acești bani îi dau Nicoletei Luciu”, a spus Nea Mărin.

Nicoleta a mărturisit că are deja planuri cu banii câștigați la Nea Mărin: ”Vreau să le fac o surpriză copiilor și să-i duc la Disneyland. Cred că vor fi foarte bucuroși”.

Ea le-a mulțumit colegilor de echipă și a recunoscut că, deși știa cât de mult a muncit și își dorea premiul, a avut emoții la final. ”Eu știam că am muncit foarte mult, dar, pe de altă parte, nu prea știam ce au făcut ceilalți, nu știam foarte bine ce i-a pus Nea Mărin pe ei să facă”, mai spune Nicoleta, iar colegii ei, Iuliana, Vasilică și Jean au fost de acord că ea a a fost cea mai muncitoare.

”Are patru copii, cred și eu că are antrenament și că a muncit cel mai mult. Bravo ei!”, a felicitat-o Jean de la Craiova.

O nouă ediție ”Poftiți la Nea Mărin” plină de surprize și provocări va putea fi urmărită săptămâna viitoare, luni și marți, de la ora 20.00, la Antena 1.

loading...
Loading...

Citește și

  • Nicoleta Luciu a participat la noul sezon al emisiunii «Poftiți la Nea Mărin» și a întâmpinat mai multe probleme. Atunci când a acceptat provocarea nu se gândea că va fi așa. Emisiunea a început în forță chiar de la prima ediție difuzată în care mai multe vedete au avut de făcut mai multe treburi pentru a aduce profit în restaurantul lui Nea Mărin.

  • nicoleta luciu la poftiti pe la noi

    Nicoleta Luciu s-a ales cu două kilograme în plus după ce a lucrat la restaurantul lui Nea Mărin de la mare, dar are și un motiv de mândrie: și-a făcut ”fese de braziliancă”. Surorile Nicoleta și Iuliana Luciu, împreună cu Jean de la Craiova și Vasilică Ceterașu’ sunt primele vedete invitate de Nea Mărin în noul sezon ”Poftiți pe la noi: Poftiți la Nea Mărin”, de la Antena 1.