Nicoleta Luciu a ajuns la clinica din Istanbul! Bruneta se operează la ochi

nicoleta.jpg

luciu ochi operatie istanbul miopie laser
Nicoleta Luciu se operează la o clinică din Turcia
Foto: arhiva personală

Problemele de vedere pe care le are din adolescenţă au determinat-o să ia o decizie radicală. Nicoleta Luciu a ajuns astăzi dimineaţă la clinica din Istanbul, unde urmează să fie supusă unei intervenţii care să-i corecteze miopia de care suferă.

Nicoleta Luciu (34 de ani) suferă de miopie încă din liceu. Ani la rând, Nicoleta Luciu s-a confruntat cu această problemă, iar medicul oftalmolog i-a spus că va trebui să devină dependentă de ochelarii pentru distanţă. Ca să scape de complexul purtării ochelarilor, bruneta a decis să se opereze cu laser. "Am avut această afecţiune încă din liceu. Stăteam în Drumul Taberei şi trebuia să iau autobuzul 368 pentru a ajunge la şcoală, însă de multe ori mă urcam în 168, pentru că nu vedeam la distanţă. Salutam pe cine nu trebuie pe stradă, crezând că mă salută pe mine, dar era vorba de persoanele din spatele meu", ne-a spus vedeta în urmă cu doar câteva luni. Bruneta şi-a anunţat admiratorii de pe pagina de Facebook că a ajuns la clinică. "Să îmi ţineţi pumnii! Vă pup", a scris Nicoleta pe site-ul de socializare alături de o fotografie sugestivă.

luciu_ochi.jpg

luciu ochi operatie istanbul miopie laser
Nicoleta Luciu se operează la o clinică din Turcia
Foto: arhiva personală

Pentru că situaţia s-a acutizat şi ar putea face oricând un accident în trafic, întrucât îi e destul de greu să vadă semnele de circulaţie, chiar şi cu ochelari, Luciu s-a hotărât să se opereze la o clinică din Turcia. Intervenţia cu laser e una destul de uşoară, durează de la 5, la 10 minute şi ar putea costa între 1.000 şi 2.000 de €.

Loading...
 
 

Citește și

  • nicoleta-luciu

    Şi-a schimbat viaţa la 180 de grade după ce a renunţat la traiul în Capitală pentru a fi cu soţul, la Miercurea Ciuc, iar acum e nevoită să-şi modifice complet şi agenda. Nicoleta Luciu (34 de ani) a fost programată vinerea trecută, pe 19 septembrie, la o operaţie în Turcia, pentru a-şi rezolva problemele de vedere.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1