Nicole Cherry a rupt ringul de dans într-un club 

12-13-vedete-2-col-nicolle-cherry.jpg

Nicole a renunţat la pantaloni, devenind mai cochetă

Interpreta hit-ului „Memories”, solista Nicole Cherry (18 ani), a scăpat de emoţiile Bacalaureatului, examen la care a obţinut 8,25, astfel că acum se poate distra în voie.

Marţi seara, târziu în noapte, ea se afla la un club de fiţe, unde rapperul american Tyga a susţinut un concert. Îmbrăcată lejer, cu accesorii vesele, cântăreaţa şi amicele sale, Natalia Mateuţ şi Xonia au dansat şi au cântat toată noaptea. “Încă nu am ales ce facultate voi urma, dar voi anunţa la un moment dat. Cred că mă voi axa tot pe muzică, asta îmi place să fac. Am obţinut o medie frumoasă la Bac, în condiţiile în care am fost mai mult prin turnee”, ne-a spus Nicole.

Loading...
 
 

Citește și

  • Nicole Cherry, la 14 şi la 18 ani

    Azi, 4 mai, s-au împlinit exact 4 ani de când o puştoaică simpatică, cu codiţe împletite, îşi făcea intrarea furtunoasă în lumea muzicii. Este vorba despre Nicole Cherry, care avea doar 14 ani când lansa “Memories”, piesă care s-a bucurat de un succes enorm. Succes care nu a schimbat-o prea mult pe micuţa artistă.

  • nicole cherry

    De câteva luni Nicole Cherry poate spune că se bucură de libertate. ”Cireșica” a împlinit 18 ani anul trecut, la începutul lunii decembrie, iar aceasta a fost începutul unei noi vieți, emancipată de sub controlul tatălui ei.