Nicole Cherry, majorat cu cireşe şi brioşe

n112-13-vedete-nicole_cherry.jpg

Nicole împlinește 18 ani
Citeste tot despre: 

Solista cu o voce de aur, care pe 5 decembrie va împlini vârsta de 18 ani, se va serba la un restaurant select din Pipera.

Nicole Cherry se află deja în focurile pregătirilor pentru cheful la care sunt așteptate peste 100 de persoane, mare parte prieteni și colaboratori, și cărora le-a trimis invitații amuzante, cu brioşe şi cireşe.

Mesele vor geme de bunătăți, de la mâncăruri pe bază de somon, raţă, pui sau vită, până la peşte, porc sau paste de măsline.

n212-13-vedete-invitatie.jpg

Solista le-a trimis prietenilor o invitație amuzantă

Solista a mai povestit ca va avea un Candy Bar, unde  se vor găsi dulciuri din belșug: prăjituri cu ciocolată, brioșe, dar și fructe, inclusiv cireşe. 

Loading...
 
 

Citește și

  • antonia dominic alex velea nicole cherry

    Dominic, micuțul cuplului Antonia-Alex Velea arată deja calități de artist. Pe cât de simpatic, pe atât de atent și gata să o acompanieze pe Nicole Cherry pare băiețelul de doar un an și o lună.

  • Nicole Cherry este un adolescent cu multă ambiţie. Chiar dacă o tentează cartofii prăjiţi, dulciurile, băuturile carbogazoase, are tăria să spună „nu”. Caută, în schimb, să mănânce sănătos, multe legume, fructe, ceaiuri şi preparate gătite de mama ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1