Nicole Cherry, duet cu Dominic, fiul Antoniei și al lui Alex Velea

antonia_dominic_nicole.jpg

antonia dominic alex velea nicole cherry
Antonia și Nicole Cherry sunt bune prietene
Foto: arhivă personală

Dominic, micuțul cuplului Antonia-Alex Velea arată deja calități de artist. Pe cât de simpatic, pe atât de atent și gata să o acompanieze pe Nicole Cherry pare băiețelul de doar un an și o lună.

Protagoniștii clipului sunt relaxați, așezați pe covor și gata de distracție.  Îmbrăcat într-o pijămăluță amuzantă, micul Velea gângurește fericit alături de Nicole, în timp ce aceasta cântă refrenul piesei care a făcut-o celebră, „Memories”.  “Doamne!!! Duet cu Dominic. My cherries, trebuie să-l vedeți!!! E pur și simplu adorabil!”, a scris artista pe Facebook.

Postat ieri (12 februarie) pe pagina de socializare a artistei, clipul a adunat deja aproape 7000 de aprecieri din partea fanilor.

Loading...
 
 

Citește și

 • Nicole Cherry

  Nicole Cherry sau ”Cireşica”, cum i se mai zice, are o ascensiune rapidă pe plan muzical şi speră ca, în curând, să cucerească și piaţa internaţională. Solista adolescentă a înregistrat piesa „Viva la Vida”, alături de cântărețul congolez Mohombi.

 • nicole cherry iubit constantin 60

  Artista a mărturisit la emisiunea Constantin 60’, difuzată la Prima TV, că nu a fost niciodată îndrăgostită, dar a dezvăluit cum şi-ar dori să fie viitorul ei partener. Nicole Cherry (16 ani) se mândrește că este de etnie romă și se consideră o persoană specială. În persoana iubită nu caută un băiat bogat, dar vrea ca el să fie independent. Spune despre ea că nu este fiţoasă, dar este timidă.

 • antonia maya italia sarbatori craciun

  Anul acesta sărbătorile au alt gust pentru Antonia. Artista a ajuns în Italia unde va petrecere Crăciunul cu fiica sa Maya. Solista a onorat invitația lui Ciro Castellano și a fostului ei soț de a se deplasa în apropiere de Napoli pentru a fi împreună cu micuța.

 • Cel mai vânat cuplu din showbiz a atras toate privirile joi seara (3 septembrie), la Media Music Awards, eveniment care a avut loc în Piaţa Mare din Sibiu. Peste 40.000 de oameni au venit să-i vadă cântând şi sărutându-se pe scenă, iar reporterii Click! “i-au descusut” de toate secretele.

 • Antonia Alex Velea Antonia

  Băiatul Antoniei şi al lui Alex Velea, Dominic, creşte pe zi ce trece. Micuţul, care aproape şapte luni, a început deja să vorbească, însă părinţii lui au avut o surpriză. Primul lui cuvânt nu a fost "mamă", ca în cazul multor bebeluşi.

 • Alex Velea copil antonia

  Deși anunțase că vine însoțit de Antonia (26 de ani) la evenimentul monden organizat de prietena sa, Adina Buzatu, Alex Velea (30 de ani) a intrat în magazinul de pe Victoriei fără solistă. Iubita lui se află zilele acestea în Italia, în vizită la Maya, fiica sa din mariajul cu Vincenzo.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1