Nicola a rămas fără iubit, dar și-a câștigat toți copiii aproape

Cântăreața nu prea are noroc în dragoste, dar și-l caută din nou în muzică. După ce a intrat într-un con de umbră o bună perioadă de timp, acum se rătăcește într-un stil muzical bazat pe sintetizatoare, cu nișă extremă de restrânsă în România.

Până și internetul aproape că a uitat cu ce se ocupă Nicola. În ultima perioadă singurele noutăți pe care le găsim despre ea sunt veșnicile curiozități despre greutatea ei. Fapt atestat și de ea, într-un interviu acordat ziarului Click!:

”Subiectul meu preferat: "s-a îngrășat", ba nu, "a slăbit". Cel mai mult mă distrează când mă opresc oamenii pe stradă, în metrou (că da, merg și cu metroul, și cu autobuzul, că n-am fițe) și îmi spun că arăt mai bine ca la tv, ca deh, tv-ul îngrasă. Avem și noi perioade și perioade, suntem oameni. În rest, merg mult pe jos, încerc să mănânc cât mai bio și-mi dau silința să arăt din ce în ce mai bine. Oricum, nu mi-a plăcut niciodată ideea de a fi prea slabă, ci o femeie cu forme, tonifiată”, ne-a mărturisit cântăreața.
 

Ca să atragă, totuși, atenția asupra carierei muzicale, Nicola, dispărută de ceva vreme din atenția publică, a făcut o schimbare majoră de stil, stil care nu este foarte popular în România. Ea a abordat genul trance, o formă de muzică electronică, nu tocmai comercială, realizată din sintetizatoare, în care vocea îi este pusă în evidență prea puțin față de potențialul ei.  Cu toate astea, simte că i se potrivește mănușă.

 ”În viziunea mea, trance înseamnă energie, și acolo unde este energie bună sunt și eu. Iubitorii acestui stil muzical au creat o familie frumoasă și sunt mulți și uniți. Mi-a plăcut conceptul trance family. Eu am fost întotdeauna atrasă de muzica electronică. În ianuarie 2015 eram în New York (Statele Unite). Am fost într-un club unde mixau DJ. Acela a fost momentul în care am hotărât că asta vreau sa fac, că nu mai dau înapoi și că trebuie să găsesc oamenii potriviți pentru ca să se și întâmple”, ne explică artista. Recunoaște că la evenimentele la care este invitată își cântă însă și piesele vechi. Și, totuși, cum nu am mai văzut-o de mult timp în spațiul public, am întrebat-o pe cântăreață cum se descurcă cu banii, de vreme ce și concertele ei parcă nu mai sunt la fel de multe.

”Altceva în afară de muzică nu am făcut, și da, avem perioade bune, perioade mai puțin bune, unii merg înainte, alții renunță...”, recunoaște ea. Nu la fel de lejeră este Nicola cu răspunsurile atunci când este întrebată de iubit. A recunoscut foarte tranșant că este singură. Și-a câștigat însă toți copiii aproape de ea, asta după numeroase episoade relatate în presă care se spunea că relația dintre ea și fiul cel mare, Andrei, s-a răcit.

”Copiii mei sunt mari și frumosi. Si da, îmi calcă pe urme: doi dintre ei sunt studenți la Conservator și au voci minunate. Jonathan a început să apară și în emisiuni TV, fiind deja apreciat . Maria este și un foarte bun pedagog, deci ea va alege dacă va fi pe scenă sau va fi profesoară. Cel mai mare, Andrei, este un împătimit al fotbalului. Toți trei sunt speciali și îi iubesc mult, necondiționat și sunt tare mândră de ei”, ne-a mai povestit Nicola.

 

loading...
Loading...