Nick Rădoi şi-a chemat fosta iubită ca să-i cânte de ziua lui

radoi-1-89515151551.jpg

nick radoi, anamaria ferentz, ziua de nastere, sarbatorire
Nick Rădoi a împlinit 55 de ani. Pe tort şi-a pus şi iniţiala numelui

Chef de chef în Mexic! Nick Rădoi a împlinit 55 de ani şi a dat o mare petrecere la vila acestuia din Puerto Vallarta. Surpriza a venit din partea Anamariei Ferentz, fosta lui iubită, căci vedeta i-a pregătit un recital de zile mare.

Şi-a serbat ziua de naştere exact cât ţin nunţile în poveşti, adică trei zile şi trei nopţi! Cu ocazia împlinirii a 55 de ani, Nick Rădoi a făcut un chef de pomină în locuinţa sa din Mexic, unde au venit zeci de prieteni, oameni de afaceri şi, bineînţeles, o mai veche prietenă, Anamaria Ferentz,  cu care este vecin în America. Cu toţii şi-au luat bilete şi au ajuns încă de vineri seara în  Puerto Vallarta, un oraş resort balnear, unde afaceristul deţine o proprietate de lux. Muzică, ospăţ cu mâncăruri care mai de care mai sofisticate, şampanie scumpă şi plimbări pe coasta Pacificului.

nick radoi, anamaria ferentz, ziua de nastere, sarbatorireZoom
Celebrul milionar a organizat un chef de pomină în vila lui din Mexic. «Regina balului» a fost Anamaria Ferentz

Sărbătoritul a primit multe cadouri preţioase, iar tortul a fost personalizat cu iniţiala lui ”R”. După cum se ştie, afaceristul are iniţialele sale gravate până şi pe poarta casei din California, dar şi pe alte obiecte din locuinţa sau biroul său, aşa că l-au surprins cu numele său şi diamantul de pe prăjitura festivă.

nick radoi, anamaria ferentz, ziua de nastere, sarbatorireZoom
Anamaria i-a înveselit pe invitaţi, după care s-a răsfăţat într-unul dintre dormitoarele sărbătoritului

Surpriza pentru milionar a venit din partea Anamariei Ferentz, care a întreţinut atmosfera şi a oferit un mic recital în cinstea amicului ei. După cum se ştie, solista a făcut un adevărat show în urmă cu trei ani, însă într-un restaurant din America, iar Nick a aruncat cu sutele de dolari atunci. Ferentz s-a simţit bine, iar sărbătoritul a fost şi o gazdă bună, căci le-a pus la dispoziţie prietenilor vila sa pentru o vacanţă prelungită.  

loading...

Citește și

  • Luni (25 iulie), Cristina Spătar ar fi bifat 8 ani de la cununia religioasă cu afaceristul Alin Ionescu, însă în loc să sărbătorească, cei doi şi-au spus “adio” la notar. Dar există viaţă şi după divorţ! Recent, solista a încheiat un contract avantajos cu milionarul Nick Rădoi şi pune la ciorap aproximativ 5.000 de euro. Click! are detalii şi fotografii în exclusivitate.

  • Irinel Columbeanu se află zilele acestea în America, unde fiica sa petrece două săptămâni de vacanţă cu mama ei, Monica Gabor. Chiar dacă vineri au plecat împreună, tatăl şi fiica petrec timpul separat. Irina, cu mama ei, în vila din Malibu, iar afaceristul cu Nick Rădoi şi multe bombe sexy, la reşedinţa acestuia din Huntington Beach.