Neti Sandu, revoltată din cauza serialului Las Fierbinți: ”De unde le-au scos?”

neti_sandu.jpg

Neti Sandu prezintă Horoscopul la PRO Tv

Neti Sandu este, probabil, unul dintre foarte puținii români care nu sunt fanii serialului ”Las Fierbinți” de la PRO Tv. Responsabilă cu horoscopul încă de la începuturile postului de televiziune înființat de Adrian Sârbu, Neti Sandu are un motiv foarte personal să nu-i placă glumele din serial.

Neti Sandu (59 de ani) a crescut în București, dar vacanțele de vară și le-a petrecut la rudele din partea tatălui ei, din localitatea Fierbinți. Da, același Fierbinți care a devenit scena celui mai de succes serial al momentului de la PRO Tv, Las Fierbinți. Numai că amintirile vedetei de la PRO Tv nu prea se potrivesc cu lumea de pe micile ecrane.

”Eu am zis tot timpul: tatăl meu e din Fierbinți. Lucurile nu erau deloc așa, cum vedem la televizor. Eu am fost foarte revoltată când am văzut prezentarea. Verii mei sunt foarte inteligenți. Eu dacă nu mă duceam decât la familia lor și la prietenii lor, care erau foarte muncitori, foarte studioși, foarte talentați, nu înțelegeam glumele astea ale lor, de la serial. Mereu ziceam, dom’le, nu se poate, dar de unde le-au scos p-astea, este revoltător. Dom’le, nu se poate, eu acolo am trăit. Deci nu știu, s-o fi schimbat lumea, maică”, a declarat Neti Sandu în emisiunea ”La Radio cu Andreea Esca”, de la Europa FM.

Mai mult, primele modele în viață pentru Neti tot de la Fierbinți au venit, nu de la familia din București. ”Primul meu model feminin nu a fost mama, ci această mătușă a mea de la Fierbinți, care era o lady, și frumoasă, și modernă, și elegantă. Era tipologia perfectă de cucoană. La ea am auzit prima oară vorbindu-se franțuzește. Deci, îți dai seama cum văzusem eu tot universul de acolo și ce vedeam acum la televizor. Mătușa mea era secretara liceului, iar unchiul meu a fost primarul localității care mai târziu a devenit oraș.”

Serialul ”Las Fierbinți” a fost lansat în 2012 la PRO Tv și se află în acest moment la sezonul al 12-lea. Creat de Mimi Brănescu, serialul recreează atmosfera dintr-un sat tipic românesc, cu personaje credibile și replici autentice, acesta fiind și secretul audiențelor foarte ridicate de-a lungul anilor.

lasfierbinti.jpg

las fierbinti
Mihai Bobonete și gașca din ”Las Fierbinți”
foto: PRO Tv
loading...
Loading...

Citește și