Neti Sandu, despre intervențiile estetice la 61 de ani: «Mă uit în oglindă și aș prefera să nu am riduri»

neti-sandu.jpg

Neti Sandu, interviu sincer despre viața sa la 61 de ani
Foto: Facebook

Neti Sandu rar vorbește despre viața sa personală și tot mai rare au devenit și aparițiile publice ale acesteia. Chiar dacă prezintă în fiecare dimineață la Pro TV ce au astrele în program pentru fiecare, viața ei rămâne în continuare în afara pedicțiilor „astrologice” ale admiratorilor săi.

Totuși, deși alege să fie discretă și să nu intre atât de mult în atenția media, prezentatoarea se bucură de admirația multor telespectatori. 

Neti a povestit recent pentru revista Viva de ce iese rar din casă, ce părere are de operații estetice și de ce nu vrea să-și corecteze ridurile. Aceasta spune că evenimentele mondele au loc prea târziu pentru placul ei, având în vedere că s-a obișnuit să se trezească cu noaptea în cap.  

Neti Sandu, despre evenimentele mondele și intervențiile estetice

„Evenimentele au loc prea târziu. Eu mă trezesc la două și jumătate dimineața pentru că intru mai devreme la pregătire. Nu vreau să mă duc adormită la televiziune, vreau să îmi beau cafeaua în liniște, să mă duc în redacție să văd dacă totul e în regulă acolo, apoi mă duc la machiaj, coafură. Culcându-mă devreme, nu am cum să vin la evenimente. În primul rând, nu mai pot. De la șapte seara intru ca într-o stare de vată, nu mai aud, nu mai sunt receptivă. Chiar nu pot să vin la evenimente”, a spus Neti Sandu pentru sursa anterior menționată. 

Întrebată dacă la 61 de ani este împăcată cu trecerea timpului, Neti a atins și un subiect ce acum a devenit atât de normal în zilele noastre: intervențiile estetice. 

neti-sandu2.jpg

Neti Sandu participă destul de rar la evenimente
Foto: Facebook

„Mă uit în oglindă și aș prefera să nu am riduri, dar nu vreau să fac nimic altceva în afară de ceea de depinde de mine, ce pot controla eu. Să mănânc simplu, să îmi pun niște pad-uri cu apă rece pe ochi ca să fiu mai odihnită. Nu sunt pentru alte modificări, pot să trăiesc cu mine așa și pot accepta faptul că am îmbătrânit.

Nu știu unde au încăput toți acești 61 de ani, mă simt și tânără și bătrână. Resimt vârsta într-un fel, pe de altă parte nu o văd în toate momentele. Eu mă accept așa cum sunt, dar dacă cineva vrea să-și facă orice la chip, pe mine nu mă încurcă și nu o să o judec, mă uit doar dacă i se potrivește sau nu. Nu contează, important e că eu nu simt nevoia să schimb nimic la mine.

Da, aș vrea să nu se vadă ridurile, cum îți spuneam, dar nu sunt în stare să fac ceva în privința asta, deoarece și dacă nu s-ar mai vedea, ce se întâmplă? Eu pot trăi cu mine așa și nu mi-a spus nimeni că ar trebui să schimb ceva. Înseamnă că și lumea mă acceptă astfel, pentru că de la bun început, eu nu am plecat cu statutul de diva, eu am ceva de spus. Și dacă am ceva de spus, mi se acceptă și ridurile, așa cred. Dar important e ce simt eu”, a mai spus îndrăgita prezentatoare a Horoscopului. 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Neti Sandu ne-a obișnuit cu previziunile sale astrologice, toți împătimiții zodiacului urmărind cu interes tot ce are de zis prezentatoarea de la Pro Tv despre fiecare zodie în parte. Deși știe compatibilitățile dintre zodii și modul în care se vor descurca acestea în dragoste, Neti nu a avut parte de prea mult noroc în viața amoroasă personală.

  • Neti Sandu prezintă horoscopul de peste 20 de ani și se află în lumina reflectoarelor televiziunii de tot atât timp, însă este o fire discretă și rare sunt momentele în care aceasta decide să vorbească despre viața personală. Prezentatoarea horoscopului de la Pro Tv a povestit recent, într-un interviu acordat colegei ei de platou, Andreea Esca, despre problemele pe care le-a întâmpinat în trecut, în relații. Aceasta a povestit despre un mariaj eșuat, care a avut loc la vârsta 24 de ani, dar și despre cum a fost părăsită după 10 ani de relație.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1