Ne-a minţit că şi-a scos silicoanele definitiv! Cum arată sânii Oanei Zăvoranu după 8 operaţii estetice

oana_z.jpg

oana zavoranu insarcinata copil
Oana Zăvoranu vrea copil, dar nu îşi doreşte să fie însărcinată
Foto: arhivă personală

Oana Zăvoranu este regina neîncoronată a operaţiilor estetice la sâni. Vedeta şi-a pus şi şi-a scos de numai puţin opt ori implanturile cu silicon, iar sânii ei au avut de suferit serios în urma acestor mofturi. În această vară, actriţa anunţa că s-a plictisit de bustul gigant şi că va renunţa la silcoanele de 460 de mililitri, dar la ultima şedinţă foto de acum câteva zile la care a pozat fără sutien, Ouerida nu a reuşit să-i convingă şi pe esteticieni că este sută la sută naturală. Specialiştii contactaţi de Click! ne-au explicat că actriţa are şi acum implanturi, ce-i drept unele mici.

Oana Zăvoranu (44 de ani) a renunţat şi nu prea la implanturile cu silicon din sâni. Vedeta a fost întrebată în repetate rânduri dacă s-a decis să fie naturală şi a răspuns senină că acum este 100 la sută. Esteticienii o contrazic însă. Din ultima imagine publicată chiar de ea, pe reţelele de socializare, specialiştii au remercat că vedeta a optat pentru un implant mai mic, dar nu le-a scos de tot.

oana.jpg

oana zavoranu sani silicoane implanturi
Esteticienii susţin că vedeta şi-a pus alte implanturi foarte mici prin areolă
Foto: arhivă personală

"Oana Zăvoranu şi-a scos implanturile vechi, dar a optat se pare pentru unele mici pe care medicul i le-a montat prin areolă, de aici sunt şi cacatricile care nu s-au vindecat nici acum şi sunt destul de inestetice. Se pare că acolo a fost şi o ridicare de sâni, făcută tot aşa, prin mamelon. Era şi normal ca Oana să-şi dorească cele două proceduri. Dacă ea îşi scotea doar silicoanele, sânii ei ar fi arătat îngrozitor, ar fi cunoscut gravitaţia, pentru că aşa se întâmplă în toate cazurile, şi sigur nu ar fi stat aşa fermi ca acum. Din fotografie, este clar ca lumina zilei că vedeta are silicoane, dar unele foarte discrete, probabil cel mai mic număr", a mărturisit pentru Click! un specialist renumit în chirurgia plastică.

Oana Zăvoranu a fost recent protagonista unei şedinţe incendiare în care a pozat fără sutien, făcută pentu un proiect de suflet, pe care îl va lansa în doar câteva zile.   

Loading...

Citește și

 • marty impaiat oana zavoranu

  Nu a suportat să fie departe de motanul ei, aşa că Oana Zăvoranu a luat o decizie care i-a şocat pe cei care o cunosc. Bruneta a cerut ca Marty să fie împăiat, iar la doi ani de la moartea acestuia, actriţa a dat publicităţii primele imagini cu el.

 • oana zavoranu rochie mireasa

  A fost extrem de secretoasă cu data la care şi-a unit destinele cu Alex Ashraf (31 de ani) şi mai are în plan un eveniment la fel de discret. Oana Zăvoranu (44 de ani) vrea să se mărite la moschee, îmbrăcată în burqă, acea haină purtată de femei în unele tradiții islamice care le acoperă trupurile în locurile publice. Vedeta a explicat că această decizie a ei nu are nicio legătură cu schimbarea religiei.

 • Oana Zăvoranu, Oana Zăvoranu motan

  Oana Zăvoranu nu se poate abține fără să nu șocheze. De data aceasta, vedeta a povestit cum și-a împăiat motanul care i-a murit în urmă cu doi ani. Aceasta l-a îngropat, însă după ce și-a dat seama că nu voia ca acesta să putrezească în pământ, l-a dezgropat și l-a ținut două zile în congelator până a găsit persoana potrivită să-i împăieze pisica.

 • oana zavoranu atac raluca pastrama sotie pepe

  Oana Zăvoranu ia foc atunci când aude numele lui Pepe şi al soţiei lui, Raluca. Vedeta nu se poate abţine nici măcar în faţa fanilor, deşi au trecut şase ani de când ea şi artistul nu mai formează un cuplu. În căutarea unui nume pentru pisoiul ei, Oana a răbufnit din nou şi a jignit-o pe partenera solistului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1