Ne bucurăm și pentru Moldova! Locul 3 la Eurovision

sunstroke.jpg

Eurovision, Kiev 2017, Moldova, Romania, Sunstroke Project
Sunstroke Project
Foto: captură foto/TVR+

România a ocupat un onorabil loc 7 la Eurovisionul din Kiev, însă vești bune vin și dinspre tabăra Moldovei. Vecinii de peste Prut au prins podiumul, pe locul al treilea

Soliștii din Republica Moldova au confiscat topurile muzicale din România, fiind reprezentați de Carla's Dreams, Mihail, Nicoleta Nucă, Irina Rimeș etc, dar iată că au cucerit și Europa. În finala Eurovision de la Kiev, Ucraina, care  avut loc sâmbătă, 13 mai, trupa Sunstroke Project a fost sarea și piperul concursului, clasându-se pe locul al treilea, după Bulgaria și câștigătoarea Portugalia. Sunstroke Project, cu melodia ”Hey Mamma”, a ocupat locul al treilea, cu 374 de puncte. Portugalia a luat trofeul cu melodia ”Amar Pelos Dois”, interpretata de Salvador Sobral, obtinand 758 de puncte.

SunStroke Project a mai reprezentat Moldova la Concursul Muzical Eurovision 2010, din Oslo, Norvegia. Trupa a fost formată în 2007 de 2 tineri tiraspoleni, ce îşi făceau serviciul militar. Iniţial era alcătuită din vioristul Anton Ragoza şi saxofonistul Serghei Stepanov. Ulterior, în gașcă a intrat și saxofonistul Serghei Stepanov. Într-o varăm în care soldaţii îndeplineau nişte munci în câmpm tânărul blond Anton Ragoza a făcut insolaţie, de la care a şi venit numele „SunStroke”.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1