Nașul Pepe, prima reacție după ce finul Connect-R a anunțat divorțul: «Să nu fie vreo glumă»

pepe_nasul.jpg

Reacția nașului Pepe după ce Connect-r, finul lui, a anunțat divorțul de Misha
Foto: Captură PRO TV

Pepe, cel care le-a fost naș de nuntă cântăreților Connect-r și Misha a declarat că vestea divorțului dintre cei doi l-a luat pe nepregătite, la fel ca pe restul admiratorilor cuplului. Deși are o relație apropiată cu finul lui, Pepe a susținut că nu a fost pus la curent în legătură cu problemele pe care Connect-r și Misha le-au întâmpinat în relație, și astfel, nu știa nimic legat de ulterioara despărțire.

Nu doar că Pepe nu a fost informat despre divorț de către finul lui, dar acesta a mărturisit că din perspectiva lui situația este „incredibilă”, luând în considerare chiar și faptul ca întregul scenariu să fie o glumă făcută de o persoană care i-ar fi spart contul de socializare al lui Connect-r, deoarece acolo a făcut artistul marele anunț. Pepe, cel care i-a cununat pe Connect-r și Misha, a fost uimit la aflarea veștii și i-a asigurat pe jurnaliști că nu știa nimic despre despărțirea dintre finii lui. 

connect_r_si_misha.jpg

Connect-r și Misha au divorțat în secret, în urmă cu doi ani
Foto: Instagram

„E incredibil, acum aud prima oară. Să nu fie vreo glumă făcută de cineva pe contul lui de socializare...Eu am vorbit chiar săptămâna trecută cu el, despre o piesă, dar nu știam nimic”, a declarat Pepe conform celor de la Wowbiz, după ce Connect-R a anunţat despărţirea de Misha. 

Potrivit declarațiilor lui Connect-r, acesta a divorțat de Misha în secret în urmă cu doi ani, însă abia acum a decis să facă informația publică, prin intermediul unui mesaj publicat pe rețelele de socializare. 

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape 2 ani de la divorț, 2 ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viața merge mai departe pentru fiecare dintre noi! Atât am avut de spus!  Rog pe toată lumea inclusiv presă să nu ne pună întrebări Mulțumim anticipat”, a transmis Connect-R pe Facebook. De asemenea, Misha, și-a shimbat statusul de pe rețeaua de socializare, din „căsătorită” în „singură”. Momentan, pe pagina de Facebook a cântărețului încă apare sub statutul de „căsătorit”. Deși au divorțat, cei doi au ales să păstreze o relație de prietenie, de dragul fetiței pe care o au împreună. 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • Connect-R şi Misha Nu mai formează un cuplu de mai bine de un an, dar abia marţi (14 august) solistul şi-a luat inima în dinţi şi a mărturisit ceea ce până acum ştiau doar apropiaţii lor. Sătul să se tot ascundă şi să pozeze fericit alături de soţie, artistul a povestit ce povară avea pe suflet, fără să dea alte detalii. Motivele de divorţ sunt ştiute doar de protagonişti, dar nu este exclus ca infidelitatea în cuplu să fi fost flacăra care a aprins un şir lung de discuţii. Astrologul vedic, Roxana Luşneac, a analizat pentru Click! temperamentele celor doi şi limitele pe care cuplul de artişti le-a avut în această căsnicie scurtă de doar trei ani.

  • misha connect-r probleme divort

    În cuplul Connect-R -Misha s-a tot vorbit de divorţ în ultimul timp, ambii artişti explicând că au luat în calcul separarea de mai multe ori. În fapt, cântăreţii nu mai formează un cuplu de mai bine de un an. Soloistul este cel care nu a mai putut să trăiască în minciună şi a recunoscut că nu mai formează o pereche cu Misha din vara anului trecut.