Nadine: "Am fost hărțuită. Avem și noi golanii noștri în showbiz"

nadine.jpg

Nadine Emilie Voindrouh, lansare carte, hartuire, metoo, agresiune, dezvaluiri
Nadine și-a schimbat total viața la 40 de ani

Nadine, cunoscută de public drept cântăreața care s-a lansat la ”Școala Vedetelor”, s-a reinventat în ultimii ani, iar acum pregătește lansarea unei cărți de dezvoltare personală, intitulată “Îndeplineste-ți visurile și planul tău cu tine”. Invitată în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe”, de la Antena Stars, Nadine dezvăluie multe dintre obstacolele peste care a trecut de-a lungul timpului și face dezvăluiri șocante: “Am fost hărțuită!”.

Nadine Emilie Voindrouh (40 de ani) a crescut într-o casă de copii, a fost de-a lungul timpului vânzătoare, ospătăriță și chiar menajeră. Acum are o asociație non-profit, prin care își dorește să ajute copiii și tinerii care trec sau au trecut prin aceleași probleme ca și ea. ”Eu asta vreau să fac, să sădesc această stimă de sine în mintea copilului. De multe ori abuzurile se întâmplă pentru că nu știm că putem spune stop. Nu spunem stop pentru că avem această stimă de sine scăzută și credem că nu merităm respectul agresorului. Și mai este și societatea românească. Arată cu degetul, mereu spune că ți-ai meritat-o, sigur ai făcut tu ceva.

nadine1.jpg

Nadine orfelinat, Nadine traume, vedete copilarie, dezvaluiri, Dreamboard
Nadine predă lecții de dezvoltare personală

E o rană care atarge după sine tot stimă de sine scăzută”, spune Nadine. Întrebată dacă a fost vreodată agresată și dacă a fost ea însăși victimă, Nadine spune că i s-a întâmplat acest lucru îngrozitor. ”Da, am fost agresată. Pentru mine s-a întâmplat în showbiz. Să faci muzică la noi înseamnă câteodată să stai pe canapea cu compozitorul, el se duce la pian sau începe să zdrăngănească la clape sau chitară și tu începi să behăi acolo. E un moment de creație, este un moment vulnerabil, în care ai o anumită stare. E o zonă vulnerabilă pentru artiste, se creează multe momente jenante și chiar periculoase. Avem și noi golanii noștri în domeniu”, a dezvăluit Nadine în ediția emisiunii ”Dincolo de aparențe”, care va fi difuzată sâmbătă, 11 noiembrie, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Dezvăluirile despre hărțuire vin în contextul în care tot mai multe persoane publice fac astfel de mărturisiri, după celebrul caz de la Hollywood, care a făcut înconjurul Planetei. Celebrul producàtor de cinema Harvey Weinstein primește acuzații de hărțuire în lanț, iar plangerile au creat fenomenul și hashtag-ul #metoo.

Nadine a debutat în showbiz în 1995, odată cu participarea la celebra emisiune „Şcoala Vedetelor", de la TVR 1, realizată de Titus Munteanu, care promova tineri cu voci de excepţie. În iunie 2011 s-a căsătorit cu omul de afaceri Dragoş Apostolescu cu care are un fiu născut în anul 2010.

Loading...

Citește și

  • scoala vedetelor, cantareti, adolescenti, fani, dans

    Copilăria fără părinţi a lăsat semne adânci în sufletul mulatrei Nadine Voindrouth (40 de ani), care la vârsta de şase ani a ajuns la un centru de plasament după ce mama ei a murit şi tatăl a plecat în Congo, ţara natală a bărbatului. Astfel, bunica s-a văzut nevoită să o ducă la orfelinat. Ce a trăit aici a făcut-o să sufere teribil şi nici după mai bine de 30 de ani nu i s-au şters din minte aceste amintiri.

  • nadine

    Simpatica Nadine (39 de ani) a avut o copilărie de coşmar. Pe când avea doar șase ani, mama ei s-a stins din viaţă, iar tatăl ei a decis să o abandoneze la o casă de copii, unde a suportat bătăi crunte. În urmă cu opt ani, Nadine a mai primit o lovitură cruntă din partea vieţii: sora ei, Ana, în vârstă de 29 de ani, s-a sinucis.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1