N-a fost cu noroc! Elevul lui Bănică a stat trei ani pe tuşă

6-7-vedete-foto-1-8-col.jpg

Florin Răducu, alături de o bombă sexy, în videoclipul piesei “Goi“

Timp de opt sezoane, show-ul „X Factor” a dat câştigători unul şi unul, însă nu toţi au reuşit să dea lovitura în muzică imediat după ce au pus mâna pe premiul cel mare. Cu timpul s-au redresat însă, iar anul acesta 5 dintre premianţi au revenit în forţă. Cel care ne-a uimit şi cu proiectele, dar şi cu declaraţii spumoase, este Florin Răduţă, omul lui Ştefan Bănică.

În decembrie 2015, Florin Răduţă (24 de ani) ridica sala în picioare şi-l făcea pe Ştefan Bănică, jurat la “X-Factor”, să aibă lacrimi în ochi de emoţie. A fost elevul lui în concurs, iar bucuria că a câştigat cei 100.000 de euro a fost nepreţuită pentru Ştefan. Cu timpul, numele lui Florin Răduţă a cam fost uitat, căci nu prea l-am auzit la radio şi nici nu l-am văzut la TV. Dar până azi.

6-7-vedete-foto-2-2-col.jpg

Florin Răduţă, tânărul care a câştigat «X-Factor» în 2015, susţine că în studio i se cerea să cânte ca Smiley şi Randi

Tânărul a lansat recent videoclipul piesei „Goi” şi ne-a explicat de ce a avut pauza asta lungă în prim-plan. “Tot ceea ce am făcut, de la câştigarea concursului, a fost să mă ocup de cariera mea, de tot ce înseamnă management şi căutarea pieselor. Absolut totul a fost realizat de mine, fără nici un ajutor. Toată lumea încerca să schimbe ceea ce sunt. Mergeam în studiouri pentru piese şi mi se cerea să cânt ca Smiley sau ca Randy, pentru a vinde şi pentru a face hit-uri. În încercarea de a avea succes şi de a oferi doar ceea ce se cerea, mă îndepărtasem de ceea ce sunt cu adevărat şi de ceea ce trebuia să fac! Aşa că a trebuit să mă retrag pentru o perioadă! Nu îmi mai doream să fac asta! Aşa că m-am oprit”, a spus solistul, care între timp a învăţat să şi compună. Şi a revenit cu un nou proiect, lansând piesa “Goi”, la care a filmat un videoclip regizat de Claudiu Stan.

 

Loading...