N-au concerte în ţară, dar cântă la greu peste graniţă! Unde au succes vedetele noastre

i118-19-vedete-loulou.jpg

LouLou – Andreea Maria Lazăr a susţinut un recital în Erbil (Irak)
Citeste tot despre: 

Patru dintre solistele noastre au cunoscut succesul pe plan internaţional, astfel că lunar sau săptămânal îşi cumpără bilet de avion pentru a onora contractele în celălalt capăt de lume. Click! vă spune care sunt ţările în care Inna, Alexandra Stan, Otilia sau LouLou sunt aşteptate cu sufletul la gură de fanii lor.

Cel mai des este plecată Inna, sau Elena Alexandra Apostoleanu, pe numele ei din buletin. Solista în vârstă de 30 de ani are cele mai multe solicitări de concerte în Mexic, acolo unde fanii ei îi cunosc de pe rost refrenele hit-urilor: “Yalla”, “Cum ar fi?” sau “Heaven”.

i218-19-vedete-otilia.jpg

Otilia Brumă este aşteptată de fani la Baku (Azerbaijan)

Dar, pentru a ajunge să le ofere autografe mexicanilor, solista trebuie să bată un drum lung, de peste 11.000 de kilometri, pe care îl parcurge cu avionul în 13 ore şi 48 de minute. Însă aceasta nu e singura destinaţie, căci, de exemplu, azi, 3 decembrie Inna va susţine un concert la Dublin, iar în noaptea de Revelion, pe 31 decembrie, ea va cânta la  JB Marriott Abseron din Baku, Azerbaijan. Cât o priveşte pe Alexandra Stan (27 de ani), care a strâns milioane de vizualizări pe Internet cu piesele “Ecoute” şi ”Lemonade”, ea are un public fidel în Japonia, susţinând anul acesta concerte şi în Tokyo.

i318-19-vedete-inna.jpg

Inna are cele mai multe solicitări în Mexic

Solista ajunge acolo în 11 ore, căci drumul este lung, de 8.878 de  kilometri. Însă, Alexandra mai are spectacole şi în Turcia sau în Spania. Dar şi LouLou – Andreea Maria Lazăr, iubita ”Justiţiarului”  Luis Lazarus, a ajuns să susţină concerte peste graniţă, după ce s-a remarcat la concursul  „X-Factor” (Antena 1). Zilele acestea, senzuala solistă a cântat în Irak, la Erbil, oraş situat la o distanţă de 2.828 de kilometri de România. Dar, lista ei de concerte este foarte lungă: „În ianuarie o să fiu timp de două luni într-o croazieră. Dar o să am şi patru concerte la New York şi la Las Vegas. Pe 2 decembrie am cântat la Erbil, în Irak, unde am susţinut un program de muzică populară arabă. În SUA voi cânta trei ore, mai multe genuri muzicale”, ne-a mărturisit solista.

i418-19-vedete-alexandra-st.jpg

Alexandra Stan a cântat de câteva ori în (Tokyo) Japonia

Iar cântăreaţa Otilia Brumă (24 de ani), care are în repertoriu melodii de top precum ”Bilionera” şi ”Diamante”, va cânta în Azerbaijan, la Baku, pentru care va face un drum de 2.803 kilometri. Otilia a fost solicitată pentru următoarele săptămâni să concerteze şi în Austria, Germania, dar şi în Turcia.

Loading...

Citește și

 • luis lazarus loulou

  Iubita lui Luis Lazarus, Andreea Lazăr, alias Loulou, s-a serbat în weekend-ul trecut într-un club de fițe din Capitală, Chaboo. Cântăreața a strălucit la propriu și la figurat. A fost toată numai un zâmbet, s-a întreținut cu toți invitații veniți să o felicite și a atras toate privirile, așa cum era și normal să se întâmple într-o zi de sărbătoare.

 • inna sexy

  Ziele acestea Inna este în centrul atenţiei şi nu printr-un concert de zile mari, ci în urma mărturisirilor pe care artista le-a făcut despre perioada când era în şcoală. Bruneta a povestit că a fost agresată de învăţătoare pentru că era prea îndrăzneaţă şi nici cu colegii nu avea o relaţie prea bună. De când are succes pe plan internaţional, artista şi-a câştigat respectul celor cu care a făcut şcoală, nu însă şi pe al vecinilor din staţiunea Neptun.

 • Alexandra Stan iubit Dorian Popa

  A trecut printr-o perioadă grea, dar acum soarele a ieşit şi pe strada ei . Alexandra Stan şi-a refăcut viaţa sentimentală alături de Bogdan, iubitul care i-a devenit şi asistent personal, dar nu se gândeşte încă la măritiş.

 • otilia bilionera

  După ce a plâns de mama focului că a fost părăsită de iubitul turc, acum numai câteva luni, se pare că viața sentimentală a Otiliei Bilionera a revenit la normal. Cântăreața s-a îndrăgostit din nou, tot de un turc.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1