Mutu umple cămara înainte să plece în ţările calde

5-actu-1-3col-110.jpg

Briliantul a cumpărat cinci baxuri de apă pe care le-a așezat în portbagajul SUV-ului său
Fotografii: Blitz

Adrian Mutu s-a asigurat, înainte să plece în luna de miere cu proaspăta lui soţie, Sandra, ca soacrei şi mamei sale să nu le lipsească nimic, aşa că a făcut cumpărături masive la supermarketul din zonă.

La două luni de la cununia religioasă, Adrian Mutu (38 de ani) şi Sandra (24 de ani) se vor bucura de prima lor escapadă în calitate de soţ şi soţie. 

Au ales ca destinaţie Republica Dominicană, Punta Cana, pentru că este locul preferat de fostul fotbalist, care, în plus, are ocazia să-şi vadă şi fiicele din a doua căsătorie, pe Adriana şi pe Maya.

Înainte să plece, soţii Mutu au început deja să umple cămara şi frigiderul, astfel încât bunicile să nu aibă alte griji decât cea a micuţului nepoţel Tiago. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe ”Briliant” şi pe ”Pantera” lui la o sesiune de cumpărături în supermarketul aflat în apropierea casei lor, din Pipera. 

 

Îmbrăcat sport, managerul FRF s-a luptat cu mai multe baxuri de sticle de apă pe care le-a aşezat în portbagajul Porsche-lui său. A intrat apoi în supermarket şi a mai ieşit cu o pungă de alimente, apoi s-a urcat într-o maşină mai mică şi a plecat spre casă. La scurt timp, a ieşit şi soţia sa, Sandra, cu două plase care conţineau lactate sau conserve. Le-a aşezat în maşină şi a luat aceeaşi destinaţie ca şi soţul ei. Cu asemenea copii, doamna Mariana (n.r. - mama Sandrei) şi doamna Rodica (n.r.: mama lui Adrian) vor putea să se bucure intens de comoara familiei, micuţul Tiago. 

Loading...

Citește și