Catrinel Sandu a venit de urgență în țară. Ne-a spus adevărul despre starea de sănătate a tatălui ei

18_dreapta.jpg

Fosta bebeluşă de la «Cronica Cârcotaşilor» caută donatori de sânge pentru părintele său, Nicu Sandu, care a suferit o operaţie pe creier, în urmă cu două luni

Catrinel Sandu (40 de ani), stabilită de zece ani în America, a aterizat luni în ţară şi primul drum l-a făcut la Spitalul Colentina, acolo unde se află internat, de nouă săptămâni, tatăl ei. Mama vedetei, Mia Sandu, ne-a povestit că soţul ei, care a suferit un atac vascular cerebral, are urgentă nevoie de sânge.

În aprilie, Catrinel Sandu a primit o veste groaznică. Tatăl ei, Nicu Sandu, a suferit un accident vascular cerebral, fiind transportat de urgenţă la spital, unde i s-a făcut o operaţie pe creier. Din păcate, şi acum este internat, iar Catrinel a sosit, zilele trecute, într-un suflet, din America, pentru a-l susţine în această grea încercare. Revederea a fost emoţionantă. Catrinel a izbucnit în lacrimi, când şi-a văzut părintele drag pe patul de spital, total schimbat, din cauza bolii.

Mama vedetei, Mia Sandu, ne-a povestit despre drama din familie: ”Cât timp s-a aflat în America, Catrinel şi-a văzut tatăl doar pe video-call. Oarecum era obişnuită cu situaţia.  Dar, zilele acestea, când a intrat în camera de spital, i-au dat lacrimile, a fost emoţionant. Din fericire pentru Nicu, prezenţa ei l-a liniştit fantastic. Sperăm ca el să se simtă mai bine şi să poată reveni mai repede acasă. Nepoţelele Sara şi Lara nu l-au văzut. Va trebui să mai  treacă un timp”.

18_dreaptatoata.jpg

Tatăl lui Catrinel Sandu a suferit, în urmă cu două luni, un atac vascular cerebral. El se află internat la Spitalul Colentina

 

Este internat de nouă săptămâni

Catrinel a făcut declaraţii emoţionante, la emisiunea lui Cristi Brancu, de la Antena Stars: ”Vorbesc cu tata, iar el mă ţine de mână. Se bucură mult când mă vede. Stau cu el toată ziua, ştiu că are nevoie de mine, de prezenţa mea. Familiei mele i-a mers foarte bine până la această nenorocire. Tata fusese la începutul anului la noi, în Sarasota, Florida, unde locuiesc cu cele două fiice şi cu iubitul meu, Steve. Tata l-a ajutat pe Steve să-şi pună la punct clinica medicală, i-a montat instalaţia electrică, a meşterit şi în vilă, era un munte de energie.

19_12.jpg

Catrinel şi Steve intenţionează să se căsătorească pe 11 noiembrie

 

Apoi s-a întors în România, ca să facă pregătiri, căci urma să sosim cu toţii la Bucureşti, inclusiv cu Steve şi cu băieţii lui din altă relaţie”.  Iar ieri, Catrinel ne-a spus: ”Tata vorbeşte foarte greu, sacadat. Iar atunci când nu se simte în stare să vorbească avem un cod al nostru. La «Da», mă strânge o dată de mână, la «Nu», de două ori!”.

De altfel, Catrinel a şi postat, zilele trecute, un mesaj pe contul de Facebook, în care îşi imploră prietenii să îi ajute tatăl, donând sânge: ”Timp de şase săptămâni, Nicu a făcut zilnic 7-8 antibiotice, pentru că avea endocardită pe valvă şi inima a trebuit vindecată şi ea. Vă daţi seama cum este sângele lui. Nu prea mai are. Catrinel a făcut un anunţ şi îi aşteptăm pe toţi cei care vor să doneze sânge la această adresă: Str. Constantin Caracas nr 2-8, sect 1, trebuie menţionat: Spitalul Colentina , pentru Niculae Sandu, secţia Neorochirurgie. Stă de 9 săptămâni în spital, în pat, vă daţi seama că şi-a pierdut mobilitatea. Catrinel vrea să îl pună pe picioare, a vorbit cu băieţii şi a început recuperarea”, ne-a mai spus, cu durere în glas, mama fostei vedete Prima TV, Dacă tatăl ei se va însănătoşi, Catrinel Sandu intenţionează să-şi oficializeze relaţia cu  Steve Schroeter, logodnicul ei, de profesie medic stomatolog, pe 11 noiembrie, ziua în care s-au cunoscut. 

Mama lui Mihai Albu a suferit a treia operaţie la şold

 

Faimosul designer de pantofi Mihai Albu (56 de ani) trece prin momente grele după ce mama lui de 91 de ani a fost operată pentru a treia oară la șold și se află la terapie intensivă. Femeia și-a luxat din nou șoldul și a trecut prin dureri groaznice vreo două ore până când a ajuns salvarea. „Mama a suferit în noaptea aceasta o a doua luxație de șold. Sperăm să nu existe o a treia operație deschisă de col femural. Nu pot să cred că trebuie să treacă prin atâtea chinuri. Mama a trecut cu bine de cea de a treia operație și e la terapie intensivă unde va mai rămâne patru zile. A trecut cu bine peste această noapte critică. Mama are un caracter puternic, e optimistă și o mare luptătoare. Abia aștept să o iau acasă! Doamne ajută!”, a scris Mihai Albu pe Facebook. 

Loading...
 
 

Citește și

  • “Nu am scris niciodată astfel de mesaj, dar am citit şi m-am rugat când am văzut la alţi prieteni pe pagină. Am nevoie, de fapt tatăl meu, Nicu Sandu, are nevoie de gândurile şi rugăciunile voastre. În câteva ore intră într-o operaţie foarte grea la Spitalul Colentina. Vă rog să ne rugăm să fie totul bine. Doamne ajută!”, a scris Catrinel Sandu (41 de ani) pe reţelele sociale, în urmă cu doar câteva ore.

  • America sau Tărâmul Făgăduinţei este o vorbă în care crede şi Catrinel Sandu. După divorţul de Gabi Trifu, care s-a lăsat cu lacrimi şi suferinţă, a apărut imediat soarele pe strada ei. Curtată de un medic stomatolog chipeş din SUA, acum cei doi se pregătesc de nuntă. Evenimentul va avea loc în America, pe data de 11.11, un număr cu semnificaţie pentru ei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1