EXCLUSIV! Cum a aflat Catrinel că e înșelată: «Sunt iubita soțului tău de doi ani»

mare432.jpg

Gabi Trifu și Catrinel Sandu au avut o nuntă fastuoasă în 2006

Anul s-a încheiat cu o bombă mondenă. Gabriel Trifu (42 de ani) şi Catrinel Sandu (40 de ani) divorţează după 11 ani de căsnicie, însă vestea separării vine la pachet cu informaţii uluitoare din intimitatea celor doi. Click! a aflat, din surse sigure, adevăratul motiv al despărţirii, unul peste care multe cupluri nu mai pot trece: infidelitatea. Fostul tenisman avea o viaţă dublă în Florida.

Pe 29 decembrie, în timp ce toată lumea era în focul pregătirilor de Revelion, Catrinel Sandu îşi căuta cuvintele pentru a anunţa, pe Facebook, că s-a despărţit de soţul ei, fostul tenisman Gabriel Trifu. Cei doi s-au căsătorit în octombrie  2006, iar un an mai târziu s-au mutat în SUA, Florida, unde vreme de câţiva ani în căsnicia lor a curs lapte şi miere. Unde mai pui că fericirea le-a fost sporită şi de minunatele copile pe care le au, Lara (5 ani)  şi Sara (8 ani). În ultima vreme însă s-au adunat nori negri peste căminul lor, căci  fosta “bebeluşă” de la “Cronica Cârcotaşilor” (Prima TV) a aflat că soţul ei s-a îndrăgostit de altă femeie, cu care a şi început o relaţie în paralel. Se pare că aventura, care iată că s-a transformat în ceva serios, durează de ceva vreme, din moment ce Catrinel precizează că separarea lor s-a produs în 2016.

cuefteleocean.jpg

Blondina îşi dedică mai tot timpul fetiţelor ei, Lara (5 ani) și Sara (8 ani)

 

“Fiecare sfârşit de an e o ocazie pentru a face un bilanţ. Pentru mine e mult mai important de atât. E închiderea unui capitol important din viaţa mea. După o separare de mai bine de un an, eu şi Gabi am hotărât să mergem pe drumuri separate. Bineînţeles că vom rămâne în relaţii bune şi vom face totul, în continuare, pentru creşterea şi educarea fetelor noastre. Un astfel de moment nu este niciodată uşor, aşadar, vă rog să ne respectaţi intimitatea şi decizia de a nu discuta mai mult pe această temă. Vă doresc un an nou minunat şi plin de realizări”, a scris Catrinel Sandu pe Facebook.

tatal.jpg

De ziua ei, pe 19 noiembrie, Catrinel i-a avut alături pe părinţii ei

 

Ceea ce am reuşit să aflăm din surse sigure, din anturajul lui Catrinel, depăşeşte însă orice aşteptare. “Catrinel a fost dărâmată, a suferit enorm şi chiar şi aşa, cu sufletul zdrobit, a luptat pentru a-şi salva căsnicia, nu a luat rapid decizia divorţului. A renunţat abia atunci când şi-a dat seama că nu-şi mai poate aduce soţul înapoi. Gabi are pe altcineva, este o americancă, tot o femeie blondă, dar care are până în 30 de ani. Catrinel a avut parte de tot sprijinul părinţilor ei, iar acum ia în considerare revenirea în România. Nu e însă uşor să-ţi schimbi viaţa la 180 de grade după un deceniu pe care l-ai petrecut în străinătate”, ne-a spus sursa noastră. Iar asta nu e tot. Catrinel nu a pus detectivi pe urmele soţului, nu i-a spionat telefonul mobil sau pagina de Facebook, ci a aflat chiar de la sursă că este înşelată. Culmea, de la amanta soţului, nu de la el.

dansez98789.jpg

Catrinel Sandu s-a accidentat, în 2011, la “Dansez pentru tine”, şi n-a mai putut să danseze cinci ani

 

„O sună tipa asta într-o zi şi îi spune: «Bună, ştii cine sunt eu? Sunt iubita soţului tău de doi ani. Voiam doar să îţi zic că nu o să mai fie cu tine». Catrinel a fost şocată, îţi dai seama, dar i-a răspuns ca o doamnă, nu s-a băgat în scandal sau în discuţii agresive”, ne-a mai spus sursa noastră. Practic, dacă cei doi s-au separat în 2016, iar noua femeie din viaţa lui Trifu i-a spus lui Catrinel că “i-a furat” soţul de doi ani, se pare că adulterul durează de vreo trei ani încoace. Divorţul nu va fi unul uşor pentru Catrinel, căci are de stabilit programul de vizitare pentru cele două copile minore, dar şi partajul pe avere. Ea şi Trifu au locuit în SUA într-o vilă de 400.000 $, cumpărată cu credit. 

Și Lucian Viziru a înșelat-o cu cea mai bună prietenă

viziru8897.jpg

Lucian Viziru și Catrinel s-au despărțit în 2004
Foto: Mediafax

 

Ce ghinionistă este Catrinel Sandu în dragoste! Fosta “bebelușă” de la “Cronica Cârcotașilor” a mai bifat și în trecut un eșec amoros, cu Lucian Viziru, de care s-a despărțit în 2004. Ca și acum, și atunci motivul despărțirii a fost tot infidelitatea. Abia vara aceasta, Catrinel a dat cărțile pe față, în emisiunea “Refresh by Oana Turcu” (Antena Stars), declarând că a fost înșelată de Lucian cu cea mai bună prietenă. “Persoana respectivă era prietenă cu noi, dar s-a întâmplat în perioada de pauză dintre noi. Cred că depinde mult de vârstă, de tine (...) Altfel reacționezi la 20, la 30 de ani și altfel aș reacționa eu, acum, la 40 de ani. Eu la chestii din astea sunt foarte doamnă, nu știu de ce. Nu mă blochez, dar nu răspund cu aceeași monedă. Am avut o singură discuție cu ea... Am zis că fiecare se merită pe fiecare, cum îți așterni, așa dormi, cu Dumnezeu înainte, karma nu iartă pe nimeni și la revedere. (...) Nimeni nu pleacă pentru că îi pune cineva pistolul la cap. Vina este împărțită într-un cuplu”, declara Catrinel Sandu în luna iulie, în emisiunea “Refresh by Oana Turcu”.

Loading...
 
 

Citește și

  • catrinel sandu lucian viziru

    Ce ghinionistă este Catrinel Sandu în dragoste! Fosta “bebelușă” de la “Cronica Cârcorașilor”, care vineri (29 decembrie) și-a anunțat divorțul de soțul ei Gabriel Trifu după o căsnicie de 10 ani, a mai bifat și în trecut un eșec amoros alături de Lucian Viziru. Ca și atunci, și acum motivul despărțirii este tot infidelitatea.

  • Vestea bombă a divorțului dintre Gabriel Trifu (42 de ani) și Catrinel Sandu (40 de ani) vine la pachet cu informații uluitoare din intimitatea celor doi. Click! a aflat, din surse sigure, adevăratul motiv al separării, unul peste care multe cupluri nu mai pot trece: infidelitatea. Fostul tenisman avea o viață dublă în Florida.

  • catrinel sandu verigheta

    După o nuntă ca în poveşti cu 250 de invitaţi în 2007 şi o viaţă liniştită pe tărâm american, Catrinel Sandu a anunţat că se desparte de soţul ei, tenismenul Gabriel Trifu. Vestea a căzut ca o bombă în rândul apropiaţilor lor, dar se pare că mariajul celor doi se clătina din temelii încă de acum un an. Click! vă prezintă semnele care dădeau de bănuit că între soţi s-a instalat răceala.

  • catrinel sandu

    Catrinel Sandu și Gabriel Trifu au pus capăt căsniciei, după o poveste de dragoste care a durat zece ani. Fosta „bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor a anunțat divorțul pe o rețea de socializare, abia la sfârșitul lui 2017, dar relația lor se răcise deja de mai bine de un an.