EXCLUSIV Catrinel Sandu: ”Sunt șanse de 1 la sută ca tata să își revină, medicii mi-au spus totul”

catrinel.jpg

catrinel sandu tata
Nicu Sandu, tatăl lui Catrinel Sandu, a murit la spital duminică seara
foto: arhivă personală

A venit de urgență în țară, să își vadă tatăl aflat pe patul de spital. Credea că starea lui de sănătatea se va îmbunătăți, însă iată că de trei zile tatăl lui Catrinel Sandu este din ce în ce mai grav. Ieri, medicii de la Spitalul Colentina, unde se află internat de aproape trei luni Nicu Sandu, i-au comunicat fiicei ultimele detalii despre situația pacientului. Din păcate, veștile sunt foarte proaste, iar șansele, mici.

”Catrinel, capul sus și pieptul în față!”, acestea erau cuvintele cu care o îmbărbăta tatăl ei de fiecare dată pe Catrinel Sandu, atunci când lucrurile în viața ei nu erau prea bune. Iată că, din păcate, nici acum nu sunt prea bune, iar acest îndemn al părintelui ei, aflat pe patul de spital, îi revine în minte lui Catrinel și se agață de el. Trebuie să fie tare, curajoasă și să se pregătească pentru ce este mai rău, iar Catrinel încearcă să se adune după întâlnirea cu echipa de medici de la Spitalul Colentina, acolo unde tatăl ei se află internat din luna martie, după ce a făcut un atac vascular cerebral. Din păcate, starea bărbatului s-a înrăutățit, fix după ce a apucat să își îmbrățișeze și să își vadă fiica, de parcă acesta era singurul moment pe care îl mai aștepta.

Catrinel Sandu: "M-a pus să-i promit că voi fi puternică"

”Săptămâna trecută am ajuns în țară. Am vrut să vin când i s-a întâmplat nenororcirea, însă mama a spus să mai aștept puțin, pentru că nu sunt grave lucrurile. Am discutat și cu medicii, în frunte cu directorul medical al Spitalului Clinic Colentina, Dr. Bogdan Furtună, și m-au asigurat că mă vor anunța imediat ce lucrurile o iau pe alt făgaș. Totul a fost în parametri normali, iar săptămâna trecută, după ce am luat vacanță de la școala unde predau, am sosit în România. În prima zi când l-am văzut, tata a fost așa și așa, iar a doua zi avea parcă mai multă forță, a deschis ochii, am apucat să vorbim și să-i povestesc o groază de lucruri, mi-a demonstrat că e puternic, îi spuneam «hai, că trebuie să ajungem la nuntă», pentru că el și-a dorit foarte mult lucrul ăsta. Ne-am susținut reciproc unul pe celălat, însă m-a pus atunci să îi promit că o să fiu tare și puternică, orice s-ar întâmpla. A avut un fel de a mă pregăti...”, a declarat Catrinel Sandu pentru Click!.

catrinel-sandu-bogdan-furtuna.jpg

catrinel sandu
Catrinel Sandu, alături de Dr. Bogdan Furtună, directorul medical al Spitalului Clinic Colentina
foto: arhiva personala

Starea lui Nicu Sandu s-a înrăutățit după atacul vascular cerebral

Miercuri, după degradarea bruscă a stării de sănătate a tatălui său, la aproape trei luni de când se află internat în Spitalul Clinic Colentina, Catrinel Sandu a primit noi vești de la medici. Din păcate, acestea sunt proaste, iar șansele de recuperare sunt mici.

”Din păcate, de marți, starea de sănătate a tatălui meu s-a schimbat în rău. De 3 zile este rău, medicii l-au reintubat. Vorbesc cu el, dar nu mai are nici o reacție. Echipa aceasta minunată de medici face tot ce se poate omenește, chiar trag de el, nimeni nu a renunțat. Au încercat să mă protejeze, dar ieri mi-au spus realitatea. Sunt șanse 1 la sută! Asta am apreciat la medici, că se țin de această mică șansă, deși nu știu dacă alții ar fi procedat la fel. Sunt altfel oamenii de la Colentina. Și nu se comportă doar cu mine așa, ci cu toți pacienții. Sperăm la o minune, speranța moare ultima. Vreau să mai spun ceva. În tot acest timp, tata întreba tot timpul «când vine Catrinel?». Își dorea să mă vadă, poate ca așa a fost destinul”, ne-a  mai spus, cu lacrimi în ochi, vedeta.

Citește și:

Catrinel Sandu a venit de urgență în țară. Ne-a spus adevărul despre starea de sănătate a tatălui ei

EXCLUSIV! Cum a aflat Catrinel că e înșelată: «Sunt iubita soțului tău de doi ani»

Loading...

Citește și

  • Accidentul vascular cerebral apare atunci când un vas sangvin care furnizează sânge într-o anumită zonă a creierului se înfundă sau se sparge. Acest lucru duce la afectarea celulelor nervoase din zona respectivă şi afectează grav sănătatea bolnavului. Află mai multe din noul număr al revistei „Click! pentru femei”!

  • Fericire mare în familia lui Catrinel Sandu. Vedeta se pregătește de Sărbători cu toţi membrii familiei reuniţi în formulă completă, în noua casă din Sarasota. Părinții lui Catrinel și viitorul lor ginere, Steve, s-au ocupat de brăduț, iar copiii abia îl așteaptă pe Moș Crăciun.