A murit "Regele Varicelor"! Celebrul medic se operase la inimă în Iordania

totul-despre-celebrul-doctor-mohammad-abu-baker-33233-1.jpg

Medicul Mohammad Abu Baker regele varicelor
Medicul Mohammad Abu Baker avea doi copii mici
foto: arhiva personală

Şoc în lumea medicală! Celebrul doctor Mohammad Abu Baker, cunoscut drept „Regele Varicelor”, a murit, joi, după ce suferise o intervenţie chirurgicală pe cord, la un spital din Iordania. Acesta deţinea o clinică în București şi era cunoscut printre vedete, una dintre ele fiind prezentatoarea tv, Adriana Bahmuţeanu, căreia îi făcuse de-a lungul timpului mai multe operaţii estetice.

Celebrul doctor Abu Baker, cunoscut drept „Regele Varicelor”, a murit, joi, la o clinică din Iordania după ce se operase la inimă. Apropiaţii lui susţin că doctorul slăbise destul de mult în ultima vreme tocmai din cauza problemelor de sănătate cu care se confrunta. Printre vedetele care i-au fost paciente medicului se numără şi Adriana Bahmuţeanu. Vedeta de la Antena Stars a povestit pentru Click! cum s-a întâmplat tragedia. 

"Se operase, joi, în Iordania, la inimă. Tot joi a și murit. Se pare că inima ar fi cedat. Îmi pare rău să aud vestea asta. Îl știam pe domnul doctor de 20 de ani. I-a operat pe tata şi pe Cami, prietena mea. Era un om bun, sufletist, haios, râdeam și făceam multe glume împreună pe seama faptului că eu îl botezasem «Regele Varicelor». Își refăcuse viața cu asistenta lui, era fericit și aveau împreună doi copii mici. Îmi pare enorm de rău că au rămas orfani de tată. În ultimul timp, domnul doctor slăbise foarte mult din cauza problemelor de sănătate, s-a operat de mai multe ori, dar ultima intervenţie la inima i-a pus capac”, ne-a mărturisit vedeta tv.  

Nimic nu avea să prevestească această tragedie. Doctorul a acționat-o în urmă cu doar câteva zile în instanță pe Simona Gherghe și televiziunea cu care aceasta se află sub contract. Medicul palestinian solicita 100.000 euro cu titlu de pretenții și alți 10.000 euro că daune morale din motive numai de el ştiute. Dosarul a fost înaintat judecătorilor de la sectorul 1 încă din luna mai a acestui an, dar a rămas nesoluţionat.

 

Loading...
 
 

Citește și