A murit Mariana Pițigoi! Artista își vindea costumele pentru a face rost de medicamente

Celebra cântăreață de muzică populară a încetat din viață în urma unei crunte suferințe. Mariana Pițigoi suferea de o boală nemiloasă care a răpus-o pe patul de spital.

Anunţul a fost făcut de solista de muzică populară Elena Soare. "Iubita mea Mariana. Cu cine mai vorbesc eu? Aveai încredere în mine că am să reușesc să rezolv problema artiştilor umiliți. Erai dezamăgită de nedreptăţi. N-ai mai așteptat sa te bucuri..ai plecat fără să-mi spui ceva doar ca ești obosită. Drum lin spre stele. Am să mă rog pentru sufletul tău bun.", a scris interpreta pe Facebook. 

Înainte de a muri, regretata artistă începusă să-și vândă din costume pentru a face rost de bani pentru emdicamente. 

"Sunt suspectă de cancer. Eu trebuie să mă odihnesc. Cred că Dumnezeu nu m-a părăsit niciodată. Această cruce să nu mă supăr că mi-a dat-o. Sunt costumele mele populare. Vreau să le dau pentru a-mi cumpăra medicamente. Dau această colecție a sufletului meu ca să merg mai departe. (...) Eu mi-am pierdut și o soră când aveam cinci ani. Tata a murit când aveam 15 ani. Nepoțica la vaccinul de un an a făcut o pareză. Era sensibilă și a pățit o viroză, 2011, 20 ale lunii, în cinci zile deja s-a terminat cu ea.. N-a mai rezistat corpul ei. A murit în somn. Fiica mea la câteva luni s-a simțit rău. Tot organismul o părăsea. A murit de inimă rea. Soțul meu a murit în 2012", a povestit Mariana Piţigoi în urmă cu câteva luni.

Loading...