Muncesc în familie cu spor, de dragul turiştilor

14-vedete-2.jpg

Silvia Dumitrescu şi Florin Ochescu cântă şi astăzi, de la orele 22.00, la localul ”Papa de la Şoni”, din Vama Veche

Ca să nu stea separaţi vreme de două luni, cât durează contractele, unele vedete preferă să muncească pe Litoral alături de partenerii lor de viaţă. În timp ce Silvia Dumitrescu şi Florin Ochescu sunt la prima colaborare, Deea şi Dinu Maxer încing de cinci ani atmosfera la Jupiter.

Silvia Dumitrescu (57 de ani) şi-a împânzit Facebook-ul cu fotografii de pe plajă, semn că, după recitalurile susţinute la Vama Veche, se mai şi relaxează. Fără să ţină cont de comentariile cârcotaşilor, Silvia şi-a postat pe Internet poze în fuste mini, iar soţul ei, Florin Ochescu (65 de ani), s-a lăsat fotografiat la bustul gol, deşi se vede de la o poştă că a cam pierdut lupta cu kilogramele. Fanii celebrei artiste, cândva în topurile muzicale, o pot vedea cântând şi în această seară, la localul vamaiot ”Papa la Şoni”, începând cu ora 22.00.

Silvia este tare încântată de această colaborare în familie: “Este perfect să lucrez cu soţul meu, Florin Ochescu. Cântăm în formula aceasta pentru prima dată. Noi ne înţelegem din priviri şi ne simţim foarte bine când suntem pe scenă. Pe lângă muncă avem şi o gaşcă de prieteni cu care ne distrăm, jucăm rummy şi stăm la plajă”, a declarat Silvia Dumitrescu, pentru Click! 

14-vedete-1.jpg

Deea şi Dinu Maxer au mare succes pe terasa “Majestic” din Jupiter, unde încing atmosfera în fiecare seară

Tot la malul mării îi regăsim şi pe Deea (27 de ani) şi Dinu Maxer (42 de ani), însă ei muncesc de dimineaţă până seară şi de-abia au timp să-şi tragă sufletul: “Eu şi soţia mea prezentăm de cinci ani emisiunea «Miss Plaja», care se difuzează la Neptun TV, sâmbăta, iar seară de seară prezentăm un show de muzică şi dans pe terasa Hotelului «Majestic» din Jupiter. Atât pentru mine cât şi pentru Deea este perfect să lucrăm împreună. Am început relaţia pe scenă şi asta ne-a şi apropiat”, ne-a spus Dinu Maxer. 

Dar, ambele cupluri îşi mai aduc şi copiii pe Litoral, când se topesc de dorul lor. Silvia şi Florin Ochescu au un fiu, pe Iulian, în vârstă de 24 de ani, pianist de profesie. Iar Dinu şi Deea Maxer sunt topiţi după băieţelul lor, Andreas (7 ani).

Loading...