Mulți au uitat. Uite ce furioasă a plecat Mihaela Rădulescu de la Pro TV! Ce s-a întâmplat

mihaela_radulescu.png

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu a explicat într-o emisiune de la Antena 1 de ce a plecat de la Pro TV
foto: captură

Show-ul ”Românii au talent” revine din 17 februarie la Pro TV, cu Mihaela Rădulescu în postura de jurat. Vedeta le face fanilor așteptarea mai ușoară publicând imagini sexy din culise pe rețelele de socializare. Puțini își mai aduc aminte, dar nu au curs tot timpul lapte și miere în relația dintre Răduleasca și Pro TV.

În urmă cu aproape 16 ani, după o serie mai puțin reușită de emisiuni fără priză la public, Mihaela Rădulescu părăsea furioasă Pro TV și dădea din casă într-un interviu incendiar pentru Marius Tucă, la ”concurență”.

Ajunsese la Pro TV după o invitație făcută în direct, la ”Chestiunea zilei”, chiar de către unul din partenerii ei de emisiune de acum, Florin Călinescu, dar lucrurile nu au mers tocmai cum și-ar fi dorit.

Mihaela a plecat supărată, după ce emisiunile ”Steaua ta norocoasă” și ”Familia de cinci stele” n-au reușit să fidelizeze prea mulți telespectatori. Vedeta a acuzat la vremea respectivă lipsa de sprijin din partea postului de televiziune, în condițiile în care ea ajunsese acolo din postura de vedetă consacrată.

”Cred că publicul meu a fost dezamăgit. E foarte important să nu trăiești în compromis. Am fost obișnuită să am o anumită cotă, iar acum am simțit că mă duc în jos, pentru că nu toată lumea a acordat aceeași atenție produsului Mihaela Rădulescu sau emisiunii mele”, a declarat vedeta într-un interviu acordat lui Marius Tucă la Antena 1, la scurt timp după plecare.

Mihaela a mai acuzat atunci lipsa unui format profesionist, care s-o pună în valoare. ”Am așteptat un format care nu mi s-a dat niciodată. Nu e treaba niciunei vedete de televiziune să scrie un format. Eu am făcut-o. Nu mai trebuie să inventăm mersul pe jos când l-au inventat alții. Ce rezistă în România? Emisiunile care au format performant, verificat în afară”, a explicat actuala jurată de la ”Românii au talent”.

La 16 ani distanță, se pare că Mihaela Rădulescu are parte exact de ceea ce-și dorea atunci: un format internațional de succes, Got Talent, perfect adaptat realităților românești. ”Românii au talent” se află deja la al șaptelea sezon și a făcut de fiecare dată audiențe-record. Mihaela a intrat în juriul emisiunii începând cu sezonul al cincilea, după ce Mihai Petre a plecat la ”concurență”.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1