Mrrr! Vica, cea mai sexy pisică de Halloween

v112-13-vedete-vica.jpg

Vica Blochina (41 de ani)
Citeste tot despre: 

Încă de vineri seara au început în Bucureşti petrecerile de Halloween, iar vedetele nu au ratat distracţia “de groază”. Vica Blochina (41 de ani) a fost sufletul petrecrii în parcul de distracții “Zorky’s Planet” din AFI Palace Cotroceni.

Diva şi-a etalat noul nas, operat la începutul lunii, dar şi trupul sexy, căci a purtat o costumaţie de Catwoman (femeia-pisică). Invitații s-au delectat cu jocuri şi dulciuri, au urmărit un spectacol de muzică și dans prezentat de Cove și au purtat costume și pălării de vrăjitoare. La eveniment au mai venit Ileana Badiu cu fiul ei, Sasha, Anca Serea cu soţul, Adrian Sînă, și patru dintre cei cinci copii, David, Sarah, Noah și Ava (micuţul Moise a rămas acasă cu bunica lui), Simona şi Rareş Dragomir cu copiii lor, Bianca Ioniță, soțul și fetița lor, Crina Abrudan, Adina Halas şi fiul ei, Serghei, Oana Mareș cu băiatul ei, Nicolai.

Fiul Luminiţei Anghel, de nerecunoscut


Nici David Puşcaş (20 de ani), fiul Luminiţei Anghel, nu a stat degeaba în noaptea de Halloween. Puştiul şi-a dorit să iasă în evidenţă şi, împreună cu o prietenă, şi-au făcut machiaje horror, pe care le-au afişat în club.
Sosia lui Lady GaGa a petrecut la Bucureşti!


În weekend, sosia lui Lady GaGa, Linda Fox, o româncă stabilită în Germania, a făcut show în Bucureşti, în club Qetesh. Pe scenă au fost aşezate cranii şi lumânări, iar de concept s-a ocupat designerul Florin Mariş.

 

Loading...