Motivul pentru care Tuncay și asistenta lui au fost de nedespărțit în ultimele luni

2-3-bd-foto1.jpg

Tuncay a lămurit zvonurile cu privire la posibila relație amoroasă cu iubita sa
foto: Facebook

Nici bine nu se despărțise de Andreea Marin, că Tuncay Ozturk s-a afișat deja cu asistenta lui blondă, Sandra. Deși toată lumea era sigură că între cei doi se iscase o idilă, fostul soț al Zânei a lămurit întreaga situație și a explicat de ce în ultimele luni el și Sandra se afișau mereu împreună.

Tuncay a fost multă vreme vizat de presă după ce mai multe fotografii l-au surprins în compania frumoasei sale blonde de la fosta clinică de kinetoterapie. Multă lume era de părere că cei doi își caută o casă în care să se mute, însă aceste speculații au luat sfârșit când Sandra a plecat din țară și s-a dus la iubitul ei în Londra.

Cu toate că zvonurile conform cărora cei doi ar avea o relație secretă au fost risipite odată cu plecarea Sandrei, Tuncay a clarificat o dată pentru totdeauna întreaga situație.

”Bună ziua, dragi prieteni

Voiam să vă anunț că de Luni încolo o să primesc pacienții în noua noastră locație. 
Ne-am mutat într-un spațiu mult mai mare, care oferă și intimitate, pentru a ne desfășura activitatea cu drag și spor. 
Noi suntem într-o evoluție continuă și sperăm, cu timpul, să aibă acces la serviciile noastre toți oamenii. Pe lângă activitățile noastre principale, o să mai dezvoltăm în curând și alte proiecte umanitare, bazate tot pe servicii umane. 
Cu încrederea pe care ne-o acordați dumneavoastră, consider că de la an la an o să creștem frumos și o să avem de oferit din ce în ce mai multe proiecte noi. 
Timp de trei sau patru luni am încercat împreună cu toată echipa, in special cu fosta mea asistentă, Sandra, să găsim spațiul perfect. În această perioadă, au și apărut multe speculații dar noi am reușit să privim doar înainte și să ne concentrăm pe partea profesională. După ce am vizionat zeci de posibile locații, acum a venit vremea să culegem roadele. 
Începem noul sezon tot în inima capitalei. 
Aș vrea să mulțumesc tuturor pentru sprijinul pe care l-am primit!”, a scris fostul soț al Andreei Marin pe pagina sa de Facebook.

Andreea Marin și Tuncay Ozturk au divorțat în urmă cu aproximativ 6 luni și de atunci, mai multe guri au afirmat că între medic și asistenta sa este o relație personal și nu doar profesională.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1