Motivul pentru care Oana Roman nu-și serbează ziua onomastică

oana_roman.jpg

Oana Roman nu are chef să-și serbeze onomastica
Foto arhivă personală

Oana Roman a mărturisit că nu vrea să-și serbeze onomastica. Deși vedeta este prezentă la aproape fiecare eveniment monden, anul acesta a refuzat să-și organizeze o petrecere cu ocazia zilei onomastice.

Recent, Oana a mărturisit că a petrecut revelionul alături de mama, soțul și fiica, unde, Oana a purtat o rochie pe care a dat 50 lei. Puține perosane știu că pe ea o cheamă Ioana, în buletin, însă ea a ales să nu petreacă anul acesta deoarece nu a a vrut să organizeze nimic. Un alt motiv este și faptul că este răcită. 

"Pe mine mă cheamă Ioana. Eu nu mi-am dorit să petrec nicicum. Sunt şi eu răcită, mă chinui cu o răceală de două săptămâni, care nu mai îmi trece cu nimic. Tuşesc şi nu am nicio stare să fac nimic. Anul acesta nu am chef să organizez nimic, am zis că mă odihnesc şi stau cu ai mei acasă. Chiar nu mi-am dorit să fac nimic special anul ăsta", a declarat Oana Roman pentru Antena Stars.

oana-si-mioara-roman.jpg

Oana Roman și mama ei
Foto arhivă personală

Oana Roman și mama ei trec prin momente grele, decoarece Mioara Roman este somată să părăsească locuința pe motivul datoriilor pe care nu le-a achitat. Vedeta a publicat un mesaj pe o rețea de socializare, declarând că în 2017, Crăciunul a fost cel mai trist de până acum, în special pentru mama ei pentru că a primit scriasoarea în care afla că este somată, fix de Crăciun. 

De curând, Oana a fost prezentă la o emisiune tv și a mărturisit că problema mamei sale urmează să fie rezolvată în anul 2018. 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1