Motivul pentru care Mădălina Ghenea ar putea naşte în România

foto_2-2coloane.jpg

madalina ghenea, matei stratan, madalina ghenea gravida
Mădălina şi Matei se iubesc din iunie 2016
foto: Instagram

Vestea că Mădălina Ghenea va deveni mămică a fost primită cu mare bucurie în ambele familii. Atât părinţii ei, de la Slatina, cât şi cei ai lui Matei Stratan aşteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a nepoatei. Puţini ştiu că în familia Stratan se află un reputat medic ginecolog, cu care Mădălina ar putea naşte fără probleme: bunica lui Matei.

Milionarul Dan Stratan (55 de ani), "socrul" Mădălinei Ghenea, provine dintr-o familie cunoscută în Iaşi. Mama sa, Elena Stratan, e medic ginecolog şi deţine una dintre cele mai vechi clinici de ginecologie din Iaşi. Tatăl, Iulian, a lucrat ani de zile ca şef al Clinicii de Anestezie şi Terapie Intensivă de la Spitalul de Urgenţă “Sf. Spiridon”. Aşadar, în cazul în care nu va dori să nască în străinătate, Mădălina Ghenea, gravidă în opt luni, ar putea fără probleme să se lase pe mâinile bunicii lui Matei.

978x0.jpg

madalina ghenea, matei stratan, madalina ghenea gravida
Elena Stratan, de profesie medic ginecolog, este mama lui Dan Stratan şi bunica lui Matei
foto: Adevarul

Conform adevarul.ro, Dan Stratan a absolvit şi el Facultatea de Medicină, dar nu a profesat niciodată. Imediat după Revoluţie, la 26 de ani, a deschis împreună cu mama sa mai multe firme prin care vindea tot felul de mărfuri, de la alimente, băutură şi ţigări până la electrocasnice. După câţiva ani, în 1996, Dan Stratan a fost remarcat de Sorin Ovidiu Vîntu, devenind mâna dreaptă a acestuia. Declanşarea scandalului FNI, în 2000, a coincis cu numirea lui Dan Stratan în funcţia de preşedinte al fondului de investiţii Gelsor.

dsc_1410_preview.jpg

madalina ghenea, matei stratan, madalina ghenea gravida
Dan Stratan a terminat şi el Facultatea de Medicină
foto: CLICK!

 

Loading...

Citește și

  • Veste bombă! La vârsta de 28 de ani, Mădălina Ghenea se pregăteşte să devină pentru prima dată mămică. Actriţa este însărcinată în aproape opt luni şi urmează să nască la finalul lunii aprilie. Iubitul ei, milionarul Matei Stratan, este în al nouălea cer de bucurie că va fi tătic de fetiţă.