Motivul pentru care filmările la serialul „Las Fierbinţi” au luat o pauză

lasfierbinti.jpg

las fierbinti
Mihai Bobonete și gașca din ”Las Fierbinți”
foto: PRO Tv

Cel mai urmărit serial din ultimii ani de la Pro TV ar trebui să revină în această toamnă pe micile ecrane cu un nou sezon. Însă filmările pentru “Las Fierbinţi” nu au început încă şi există un motiv acest lucru! Click! îţi spune în exclusivitate despre ce este vorba.

Firicel, Bobiţă, Celentano, Aspirina şi celelalte personaje din îndrăgitul serial de comedie “Las Fierbinţi” sunt gata să revină pentru un nou sezon în această toamnă la Pro TV, cel de-al zecelea.

Scenaristul Mimi Brănescu este pregătit, la fel și echipa, platourile de filmare din satul Fierbinţi sunt şi ele gata, doar regizorul Dragoş Buliga întârzie să înceapă filmările. Şi are un motiv întemeiat pentru care face acest lucru. Și nu este vorba, aşa cum s-a zvonit, de faptul că Buliga nu ar mai vrea să lucreze pentru cel mai în vogă serial românesc, cu cele mai mari audienţe chiar şi în reluare.

Dragoş Buliga este ocupat în acest moment cu filmările pentru pelicula “The Wanderers”, în care joacă, printre alții, Armand Assante, Răzvan Vasilescu, Claudiu Bleonţ, Cătălin Căţoiu și Raluca Aprodu. Filmările se desfăşoară în Bucureşti şi în împrejurimi, ținându-l ocupat tot timpul pe regizor.

Şi Mihai Bobonete, alias Bobiţă din “Las Fierbinţi”, este ocupat cu filmările pentru “Vocea României Junior”, care vor începe vinerea aceasta în studiourile de la Pro TV.

Când a început nebunia ”Las Fierbinţi”

Serialul de comedie „Las Fierbinţi” a debutat pe micile ecrane pe 1 martie 2012, iar până acum s-au filmat 9 sezoane. Serialul a prins repede la public datorită personajelor, situaţiilor, replicilor autentice şi atmosferei tipic românești. În primele episoade primarul era interpretat de Radu Gabriel, care a renunţat la rolul său pentru cel din “Pariu cu viaţa”. Distribuţia a rămas în mare aceeaşi de-a lungul timpului, însă prin serial au mai trecut vedete precum Maia Morgestern, Horaţiu Mălăle, Florin Călinescu şi mulţi alţii.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • in ce filme au mai jucat actorii din las fierbinti

  Cel mai tare serial al momentului ar putea să se sfârșească după ultimul episod al celui de-al nouălea sezon! Motivul? Mimi Brănescu, scenaristul și producătorul serialului “Las Fierbinţi” le-a mărturisit unor apropiați că şi-a pierdut inspiraţia şi nu ştie ce subiecte să mai abordeze.

 • mihai bobonete sotie catalina

  Considerat unul dintre cei mai în vogă actori de comedie, Mihai Bobonete are de ceva vreme lipici la reclame. Iar încasările sunt direct proporţionale cu audienţele uriaşe pe care le face la PRO TV, cu serialul “Las Fiebinţi”. Producţia a intrat în vacanţă, însă pe Bobiţă îl vedeţi acum, la TV, în 4 spoturi TV.

 • in ce filme au mai jucat actorii din las fierbinti

  Un nou sezon din serialul ”Las Fierbinți” va începe la Pro Tv din 25 februarie. Povestea de succes continuă, mai mult decât și-ar fi imaginat chiar și cei mai opțimiști dintre realizatorii acestuia. Cu o audiență medie de peste 1,5 milioane de telespectatori pe episod, ”Las Fierbinți” a devenit cel mai urmărit serial de comedie din România. Click! îți prezintă culisele serialului care scrie istorie pe piața de televiziune de la noi.

 • Fanii serialului “Las Fierbinţi” îl ştiu pe Firicel datorită prieteniei lui cu Celentano, dar şi pentru râsului lui molipsitor. În realitate, actorul Toma Cuzin nu seamănă deloc cu personajul căruia în dă viaţă.

 • ecaterina tugulea dalida

  Din 2012, de când joacă în serialul „Las Fierbinţi”, în rolul Dalidei, secretara primarului, Ecaterina Ţugulea (32 de ani), originară din Republica Moldova, și-a făcut un nume şi în ţara noastră. Secretara ”șmecheră și descurcăreață” este căsătorită în viața reală și are un băiețel.

 • femeie dieta minune regim alimentar

  Fără să apeleze la pastile de slăbit, la înfometare sau la operația de micșorare a stomacului, o femeie din România a reușit să slăbească 60 de kilograme. Cum a fost posibil, povestește chiar ea, într-un jurnal pe care l-a publicat online.