Motivul pentru care Cruduţa a vrut să dezerteze din Asia şi să vină urgent în ţară

screenshot_2017-11-24_12.52.44.png

Asia Express, Daniela Crudu, reality-show, aventura, Antena 1, vedete chinuite in emisiuni, Asia, conditii extreme
Daniela Crudu face echipă cu Vica Blochina

Antena 1 pregăteşte unul dintre cele mai dure reality-show-uri care s-au realizat vreodată, în care 7 cupluri de vedete sunt nevoite să se descurce cu doar un dolar pe zi, pe un traseu dificil: Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda. Daniela Crudu se află printre concurenţi şi a clacat.

La jumătatea lunii noiembrie, 7 cupluri de vedete au luat startul în aventura vieţii lor, pe care o vom vedea televizată din primăvară, la Antena 1, sub denumirea de “Asia Express”. În concurs s-au încumetat să intre Lora și iubitul ei, Ionuț Ghenu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Vica Blochina și Daniela Crudu, frații Moroșanu, Dorian Popa și mama, Luminiţa Popa, Marian Dragulescu și soția lui, Corina, Raluka și Ana Baniciu. Timp de o lună, vedetele vor parcurge trasee dificile, în condiţii extreme, vor fi nevoite să se descurce cu un dolar pe zi, să-şi caute singure adăpost şi hrană, să facă autostopul etc. Iată că experienţa aceasta, una extrem de dificilă, a făcut-o să clacheze pe Daniela Crudu (28 de ani), bruneta având intenţia să renunţe la proiect. Însă nu a putut din cauza contractului şi a sumei pe care ar fi trebui să o plătească, în situaţia în care show-ul ar fi avut de suferit din cauza ei.

crudu.jpg

Asia Express, Daniela Crudu, reality-show, aventura, Antena 1, vedete chinuite in emisiuni, Asia, conditii extreme
Daniela Crudu, alături de Dorian Popa şi mama lui

Altfel, Cruduţa ar fi fost deja acasă, după cum ne-au mărturisit surse din Antena 1. Cursa e foarte dură, în Vietnam a fost foarte frig, 10-11 grade Celsius, iar echipa de producţie a fost nevoită să le cumpere concurenţilor nişte geci şi pantaloni, pentru că toată lumea avea în bagaj numai haine subţiri. În plus, şi în casele localnicilor era ca afară, adică foarte rece. Vietnam a fost ţara în care Daniela a cedat şi le-a spus celorlalţi că ar vrea neapărat să plece acasă.

_dof4333_diana_oros.jpg

Liviu Vârciu

O dată ce au ajuns în Laos, vedetele au scăpat de frig, dar au dat de soare şi de temperaturi de 28-30 de grade Celsius. Nici asta nu le-a convenit, căci aveau de parcurs şi 100 de km prin căldură. Foarte greu este şi pentru mama lui Dorian, Luminiţa Popa, care are 62 de ani. “Dorian Popa (29 de ani) are mare grija de mama lui şi cară rucsacurile amândurora”, ne-au mai relatat surse din echipa emisiunii.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1