Motivul pentru care Andrei Leonte nu poate părăsi țara

andrei_leonte.jpg

andrei leonte
Lui Andrei Leonte i s-au dat planurile peste cap
Foto: arhivă personală

Andrei Leonte a încercat joi, 26 mai, să plece din țară. Nu departe, ci la vecinii noștri bulgari. Deși este o țară a Uniunii Europene în care trecerea se face doar cu ajutorul cărții de identitate, primul câștigător al X Factor România s-a aflat în imposibilitatea de a merge să-și petreacă o scurtă vacanță alături de prieteni.

Să nu credeți că simpaticul solist s-a transformat peste noapte în vreun infractor, ci motivul este unul banal. Din cauză că și-a pierdut cartea de identitate, care i-a fost înlocuită cu una provizorie, Leonte nu a putut trece granița. Pentru că nu a știut că nu este acceptată trecerea frontierei cu un act de identitate provizoriu, Andrei s-a văzut întors din drum. Mai mult, el a publicat pe pagina lui de Facebook și actul care dovedește motivul pentru care i s-a refuzat plecarea în Bulgaria.

"Eu mi-am pierdut cartea de identitate înainte de Paște și momentan am una provizorie. Azi (vineri, 27 mai n.r) eram în drum spre un resort de golf din Bulgaria, cu niște prieteni, iar la vama ne-au oprit pentru că eu nu am voie să trec. Se pare că nu poți ieși din țară, chiar și în comunitatea europeană cu o CI provizorie. Bineînțeles că nu puteam să stric distracția tuturor, așa că ei și-au continuat drumul, iar eu m-am întors în București", a declarat Andrei Leonte pentru Click!

leonte.jpg

andrei leonte
Dovada că lui Leonte i s-a refuzat ieșirea din țară
Foto: arhivă personală
Loading...
 
 

Citește și