Motivul pentru care Andreea Berecleanu a slăbit spectaculos. Ştirista a mărturisit tot

andreea.jpg

andreea berecleanu slabit silueta 41 de ani
Andreea Berecleanu se iubeşte de trei ani cu medicul Constantin Stan
Foto: Antena 1

Andreea Berecleanu arată senzaţional şi se simte ca o adolescentă. Prezentatoarea de la "Observator" a schimbat de câteva luni măsura la haine şi spune că a luat această decizie dintr-un motiv personal. Deşi mulţi s-au gândit că ştirista vrea să-i fie pe plac medicului estetician, Constantin Stan, cu care are o relaţie de aproape trei ani, se pare că altceva a stat la baza deciziei vedetei tv.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Andreea Berecleanu este o prezenţa rafinată, dar şi o femeie discretă în ceea ce priveşte viaţă personală. Deşi se vede cu ochiul liber, puţini ştiu că a slăbit opt kilograme doar din raţiuni medicale.
Prezentatoarea tv mărturiseşte că se simte la cei patruzeci şi unu de ani mai bine că la douăzeci şi unu datorită evoluţiei personale şi că cel mai mult îi place de ea atunci când este îndrăgostită. Se declară o femeie care-şi cunoaşte foarte bine calităţile şi defectele şi asta o face să se simtă încrezătoare în forţele ei.  “E normal să ne ştim lungul nasului, dar nu să fim modeşti”, a spus ştirista care va face şi alte mărturisiri în emisiunea Florentinei Fântânaru, "Dincolo de aparenţe".

berecleanu.jpg

andreea berecleanu slabit silueta 41 de ani
Andreea Berecleanu arată senzaţional la 41 de ani
Foto: Antena 1

Având în vedere că are o relaţie amoroasă cu unul dintre cei mai apreciaţi esteticieni din România, Andreea Berecleanu va povesti şi cum se întreţine din acest punct de vedere. Vedeta a recunoscut că este adeptă terapiilor non invazive pe care le-a încercat şi pe propria piele şi că naturaleţea este cea mai importantă după cum a învăţat chiar de la partenerul ei de viaţă. “Sunt de acord cu operaţiile estetice atunci când există un complex", a spus şirista. Andreea Berecleanu recunoaşte că i s-a-ntâmplat de multe ori să se întâlnească la clinica doctorului Stan cu persoane cunoscute şi să le dea sfaturi “non-profit”: “Tu ce cauţi aici? Tu nu ai nevoie să-ţi faci nimic!”, a conchis prezentatoarea Antena 1.

Andreea Berecleanu a fost căsătorită cu Andrei Zaharescu şi are doi copii cu acesta, o fată, Eva (15 ani), şi un băiat, Petru (10 ani). Căsnicia de 15 ani a celor doi s-a dus pe apa sâmbetei în toamna lui 2013. La scurt timp, ştirista şi-a refăcut viaţa sentimentală cu medicul Constantin Stan, iar Andrei Zaharescu cu o avocată, care l-a făcut pentru a treia oară tătic.   

Loading...

Citește și

  • andreea berecleanu slaba dieta

    Este una dintre cele mai apreciate ştiriste de la noi şi nu trece aproape niciodată neobservată! Andreea Berecleanu a împlinit 41 de ani, dar are un tonus de adolescentă. Veselă şi plină de viaţă, prezentatoarea "Observator" se simte bine în pielea ei, mai ales de când a reuşit să dea jos aproape zece kilograme.

  • andreea berecleanu andrei zaharescu

    Andreea Berecleanu (39 de ani) şi Andrei Zaharescu (54 de ani) s-au despărţit în urmă cu doi ani după un mariaj ce a durat 15 ani, însă nici acum nu au reuşit să o dea la pace. Prezentatoarea tv l-a dat în judecată pe fostul soţ fiindcă nu a mai plătit pensia alimentară de mai bine de 7 luni, iar suma a ajuns la aproape 10.000 de euro.

  • Andreea Berecleanu a fost dintotdeauna o femeie frumoasă, însă faptul că a slăbit foarte mult a atras atenția tuturor. Prezentatoarea tv a reușit să dea jos mai bine de 10 kilograme, în mai puțin de un an.

  • andreea berecleanu constantin stan relatie oficializare nunta planuri copii familie

    Vestea divorţului Andreei Berecleanu de Andrei Zaharescu cădea ca un trăsnet în rânsul apropiaţilor lor în primăvara anului trecut când au făcut acest pas în mare secret. Tot atunci, ştirista începuse să se afişeze la braţul altui bărbat, la fel de cunoscut ca fostul soţ, medicul estetician Constantin Stan. După mai bine de un an de relaţie, vedeta nu spune nu unui nou mariaj, dar recunoaşte că se simte bine şi ca iubită fără acte.