Motivul emoționant pentru care Valentina Pelinel a ales numele bebelușului ei

pelinel.jpg

valentina pelinel
Valentina Pelinel a născut un băiețel de nota 10
Foto: arhivă personală

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Valentina Pelinel a devenit mamă pentru prima dată miercuri, 8 iunie, în jurul orei 16.00, după ore bune de travaliu. A vrut să nască natural, dar a fost nevoită să accepte o operație de cezariană, pentru că "bebe poznaș", așa cum ea însăși l-a numit, s-a dovedit cu adevărat pus pe șotii.

Deși mămicile aleg numele bebelușilor cu luni bune înainte de a-i naște, fotomodelul nu a vrut să facă acest lucru public, chiar până în ziua nașterii. A afirmat de fiecare dată când a fost întrebată că are nevoie să-și strângă puiul în brațe și de abia apoi îi poate da un nume. Așa se face că, bebelușul născut cu o greutate de 3,450 kg și o lungime de 52 de cm va primi numele Milan Cristian.

Deși numele micuțului duce degrabă cu gândul la Cristi Borcea, tatăl băiețelului, despre care Pelinel nu a spus niciodată cu convingere că este cel cu care a conceput un copil, "bebe poznaș" va fi botezat Milan Cristian, ca un tribut adus fratele Valentinei, pe care l-a pierdut când acesta era foarte mic, la doar 10 zile de la naștere. S-a născut prematur, la șapte luni, cu un an înainte ca ea să vadă lumina zilei, și a primit numele Cristian.

Gigi Becali, nașul cuplului Cristi Borcea-Alina Vidican, s-a declarat încântat de micul Borcea, venit pe lume cu o săptămână după termenul anunțat anterior, și a mai clșarificat încă o dată faptul că fostul acționar dinamovist, aflat acum în închisoare este părintele lui Milan: "Să-i dea Dumnezeu sănătate! De ce nu-i dă drumul lui Borcea să-și vadă copilul?", a fost reacția lui Becali la aflarea veștii.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • valetina pelinel a nascut

  Valentina Pelinel a născut miercuri (8 iunie), în jurul orei 16. Vedeta în vârstă de 35 de ani a devenit mama unui băiețel perfect sănătos, după ce a avut una dintre cele mai controversate sarcini din showbiz-ul românesc.

 • pelinel, mama, borcea, nascut, copil, spital

  8 iunie a devenit cea mai importantă dată din calendar pentru Valentina Pelinel. Fotomodelul, al cărei destin este deja legat de acest număr special, ea fiind născută pe 8 decembrie 1980, a născut miercuri un băieţel perfect sănătos. Tăticul Cristi Borcea şi-a compensat absenţa de la maternitate trimiţându-i Valentinei buchete imense de trandafiri.

 • valentina pelinel a nascut

  Clipa cea mare a sosit pentru Valentina Pelinel! Vedeta s-a prezentat miercuri dimineață la o clinică privată din Capitală, pregătită să-l aducă pe lume pe ”bebelușul cel poznaș”. Presupusul tată al băiețelului, Cristi Borcea, nu a primit liber de la pușcărie, dar a făcut un gest galant pentru mama celui de-al șaptelea copil al său.

 • valentina pelinel copil astrograma

  Valentina Pelinel este extrem de fericită. Blonda a devenit mămică miercuri (8 iunie), în jurul orei 16.00. Ea a născut, prin cezariană, un băieţel în zodia Gemeni, cu ascendent în Balanţă, care se pare că va moşteni talentul pentru afaceri de la tatăl său. Astrologul vedic, Roxana Luşneac a analizat pentru Click! data şi ora naşterii bebeluşului şi a ajuns la concluzia că micuţul este sensibil şi optimist şi va avea o relaţie bună cu mama lui de care va fi strâns legat.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5